Vad hände med Nyamko Sabuni?

| 17 november, 2019

Hon skulle lyfta L till nya nivåer, av det blev inget.

I fyra månaders tid har väljarna frågat sig vad som är Sabunis plan för Liberalerna. Hon har ingen och kommer förmodligen inte heller hitta någon väg framåt heller.

Hon hade sådan energi. Hon var rapp och snabbt framme med att tycka till i heta politiska frågor. Sedan blev det bara tyst. Vad hände?

Läs i Vlt


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

1 En tanke på “Vad hände med Nyamko Sabuni?

  1. Ulf

    Hon satte sig tillrätta i den socialist/ kommunistiska Löfven båten med de övriga på vänster regeringssidan och blev lika intetsägande.
    Från att ha framstått som ett borgerligt alternativ är L nu bara ytterligare ett stödparti till Löfvenregeringen.Efter detta grundläggande svek mot sina egna väljare och alliansen blir de mycket sannolikt kvar i båten.
    Det som ter sig ytterst märkligt är hur detta lilla obetydliga parti ,som knappt har 3,5% av väljarsympatier , nu uppmanar moderaterna att som de säger ” hålla rent mot höger ” …..??och dessutom pratar man om att ingå i alliansen igen utan Sd.Fullständigt obegripligt ,och orealistiskt,att de tror att någon normalt begåvad människa litar på detta parti längre,och hur skall de ha det…Varför skall M ,Kd,Sd lyssna på krav från L ? ?Det vore på sin berättigade plats att påpeka för Sabuni att hon och L kanske skulle överväga att hålla rent mot vänster !!!! Förmodligen åker de ur riksdagen nästa val och det kommer inte att märkas i den politiska gröt som nu kokar.De eventuella väljare som finns kvar då kan ju antingen rösta på ett äkta stabilt borgerligt parti eller på sina nya socialist/kommunist kamrater. Fjamåt kamjater i våjan båt ???

Kommentarer är stängda.