60-årig man rånad i centrala Skara av flera gärningsmän

| 18 november, 2019

Under en tid har vi läst om ungdomsrån, där ungdomar rånar ungdomar. Men detta är ett mer traditionellt rån där det var en 60-årig man som rånades. Men det var inte en person som rånade honom utan det var flera gärningsmän som det så ofta är numera.
På polisens hemsida står det att personrånet kom till dem vid 13,48 på måndagseftermiddagen. Offret har berättat för polisen att det var flera för honom okända gärningsmän som utförde rånet i centrala Skara och att de sen försvann från platsen.

Polisen har varit på plats och sökt i området efter gärningsmännen, men utan att lyckas hitta dem. De har heller inga uppgifter att några tillhygge ska ha använts vid rånet, utan enbart hot om våld från gärningsmännen. Inga fysiska skador har alltså tillfogats den 60-åriga mannen. Gärningsmännen som enligt uppgift ska vara fyra fått med sig pengar i rånet. Offret har tyvärr inte kunnat lämna några uppgifter för polisen om vilka åldrar gärningsmännen kan vara i, eller några andra detaljer om dem.

https://www.expressen.se/gt/ensam-man-ranad-av-flera-garningsman/