BITTE ASSARMO: FINNS DET INGEN VUXEN SOM KAN TA STEFAN LÖFVEN I ÖRAT?

Den stora lögnaren Stefan Löfven. Även Karin Bitte Assarmo noterar Stefan Löfvens lögner i SVT Agenda: “I SVT:s Agenda sa statsminister Stefan Löfven i söndags att utvecklingen när det gäller unga kriminella ”har pågått under lång tid” samt att ”man inte såg det komma”. Och än en gång – för vilken gång i ordningen har jag för längesen tappat räkningen på – visar Stefan Löfven att han inte bara är fullkomligt ansvarslös utan att han dessutom ljuger som en häst travar.”

“För bara ett par år sedan gick Löfven ut och fördömde författaren Katerina Janouch när hon i en intervju i tjeckisk TV beskrev Sveriges utveckling. Ja ni hör ju själva – statsministern gick ut i pressen och kritiserade en medborgare som använde sig av sin yttrandefrihet. Det är faktiskt inte okej någonstans. Men i Löfvens värld får man göra så, och vad värre är – hans politikerkollegor låter honom hållas.”

“Nu har dock verkligheten drabbat så många av de skattebetalande medborgarna att Socialdemokraterna krymper för varje opinionsmätning och Löfven vågar inte längre förneka den. Och vad händer då? Den som trodde att han skulle krypa till korset och erkänna hur arrogant han varit, som en anständig människa borde göra, tror fel. Istället påstår han lögnaktigt att ”vi” inte såg utvecklingen komma. ”Vi” som i vilka då? Socialdemokraterna? Hela regeringen? Alla de påstått ”anständiga” partierna?”

Det Goda Samhället


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Madeleine Lilja Rönnquist

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

7 tankar på “BITTE ASSARMO: FINNS DET INGEN VUXEN SOM KAN TA STEFAN LÖFVEN I ÖRAT?

 1. Jan-Ove Freidlitz

  Ja herrejösses vilken statsminister, måste vara världens största lögnare. Men jag säger er att detta kommer han få betala. Snart mycket snabbare än många tror.

  Svar
  1. Rolf fritsch

   Ja han lika stor lögnhals som Donald Trump dom kan ta varandra i hand , han borde ha förstånd att avgå själv så slipper han förnedringen av att bli avsatt.

   Svar
 2. Rane

  Nu måste väl även den mest inbitne socialdemokrat inse vilken nolla ha är

  Svar
 3. Berra Fors

  Stefan Löven är den största ordbajsaren och lögnare i modern tid. Förstår inte hur han kan få fortsätta med detta vansinne.

  Svar
 4. Kurt Nilsson

  Fantastigt detta …det skall vara i sverige allt konstigt sker.Noll koll på allt även internt bland politiker som fuskar med boendebidrag reseräkningsr
  Mm
  Undrar om alla sossar vill ha det såhär.Att landet skall gå under Fortsätter det så här går det fort utför nu..Dags för att avsätta de styrande snarast.

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *