INVANDRING & KRIMINALITET. Varför kommer Stefan Löfven gång på gång undan med sina lögner?

Stefan Löfven fortsätter att ljuga

Den grova kriminaliteten säger Löfven är en utveckling som har pågått under lång tid och att man inte såg det komma. Det är ju helt enkelt inte sant. 

Brå har i flera rapporter visat att utrikesfödda är överrepresenterade i förhållande till andel av befolkningen.  

När Stefan Löfven säger att den: ” organiserade brottsligheten beror på segregation, att det har tillåtits fortgå allt för länge” borde han rimligen veta att det han säger för länge sedan visat sig var en lögn. Varför fortsätter han då att ljuga? 

Jag förstår att Stefan Löfven med näbbar och klor vill få Socialdemokraterna att framstå som ett parti som har ordning och reda i politiken, men snälla sluta ljuga. 

Varför kommer Stefan Löfven gång på gång undan med sina lögner? Var är alla de  journalister som brunmålat alla oss som pekat på orimligheten i att ha en statsminster som ljuger om migrationspolitiken, om det grova våldet, om gängkriminaliteten, om det sexuella våldet? 

Stefan Löfvens oförmåga att ta ansvar och förhålla sig till verkligheten är oroande. Det ligger ingen skam i att erkänna lögnen eller för den delen ändra sig om det skulle kännas bättre. Men Stefan Löfvens försök att friskriva sig från allt som gick fel i migrationspolitiken är ovärdigt och totalt genomskinligt.

Svt


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *