Lägenhet i Uppsala beskjuten under natten till måndagen

| 18 november, 2019

Ännu en natt har förflutet då det visat sig att tryggheten och säkerheten inte kunde säkras i landet. Inte då en lägenhet i stadsdelen Kvarngärdet i Uppsala besköts med flera skott vid halv två-tiden under natten. Polisen fick larmet från flera inringare vid 1,34 i natt och när de anlände till platsen så kunde de snabbt konstatera att en lägenhet beskjutits med flera skott då det var kulhål i en fönsterruta. Vid tidpunkten för beskjutningen så fanns flera personer i den beskjutna lägenheten, men ingen av dessa ska ha skadats fysiskt då de låg och sov.
Polisen har förhört boende i området om vad de har sett och hört och under morgonen kommer de att göra en teknisk undersökning av platsen. Ännu på morgonen så är ingen misstänkt eller gripen för skjutningen som polisen rubricerar som försök till mord och grovt vapenbrott.

https://www.expressen.se/nyheter/lagenhet-beskots-med-flera-skott/
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/skottlossning-i-uppsala?fbclid=IwAR3skolscu8t6ml_GQkGTZYT0OCAVZ-zIDxqdnJybIa9aG6jLGemwqu1dw8

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •