Löfven, vad mer ska behöva sägas?

Dagen efter Stefan Löfvens framträdande i Agenda finns det egentligen bara en fråga som kräver ett definitivt svar. När avgår Stefan Löfven?  

I stort sett alla dagstidningar, undantaget Aftonbladet, ger Stefan Löfven underkänt. 

Rektor Hamid skriver på twitter: “En reflektion ang. intervjun med statsministern i Agenda igår. Om man inte såg de negativa samhällseffekterna för 10 år sedan ska man nog fundera på vilka experter och analytiker man omger sig med.”https://twitter.com/rektorhamid/status/1196386986313093120?s=20&fbclid=IwAR3VLUtlBhaPC1mRA7mdTiWGIl2axPTKqwdcWVAkIR7PXZTEno8VSQZ6-Tg

Patrik Kronqvist, Expressen: “Sverige plågas av bombdåd och mord på öppen gata. Då gömmer sig Stefan Löfven bakom sina vanliga talepunkter. Det är faktiskt inte värdigt en statsminister.”https://www.expressen.se/ledare/patrik-kronqvist/det-har-duger-inte-for-en-statsminister/?fbclid=IwAR3HWV8tGbjTF-aLzN3q7eq_9Uql1YlvXtRddWhdeEdMzLGViEZ25Q-nBAw

Håkan Botström, GP: “Stefan Löfvens påstående att den svenska brottsutvecklingen inte har något med invandringspolitiken att göra är förbluffande okunnigt. Statsministern undergräver sitt förtroende.” https://www.gp.se/ledare/varför-sitter-statsministern-och-fabulerar-i-tv-1.20495717?fbclid=IwAR0Bgji4ktMZ5Ge4Likc3HNPQQkMWXXV71cqdmzLmcTDL9P7alpTsHLxR3s

Tobias Wikström, DI: “Intervjun med statsminister Stefan Löfven SVT:s ”Agenda” i söndags om det upptrappade våldet var inte särskilt lyckad. Hans analys att det är klyftor i samhället som är orsaken håller inte. Och hänvisningen till att det var en borgerlig regering i åtta år, och dessutom under tre år i början av 1990-talet (!) är inte seriös.”

https://www.di.se/ledare/en-regering-ska-se-saker-komma-i-tid/?fbclid=IwAR2c-TqCjdl0mnvarTewOAdUMxT_ATJTLULxBR73ZTzTCi1qpv1bwlFd5dA

Vad mer ska behöva sägas?


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Madeleine Lilja Rönnquist

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

4 tankar på “Löfven, vad mer ska behöva sägas?

 1. Susanne Bäck

  Avgå din makthungrige fan!! Du har aldrig satt svenska medborgare främst. SD har varnat i flertal år. Du har vägrat lyssna. Hyckleri svammel mörkanden och rena lögner är vad du givit svenska folket. Förutom stärkta HMF lagar och censur. Allt för att fortsätta döva det sovande folket med walking dead syndrom. Hoppas att du går till historien som den värste landsförrädaren du är. Ta med dig Mojje, Damberg o Annie ut o dansa i parkerna som Reinfeldt nu vill liva upp. Må ni alla ruttna i Dantes inferno! Förbannade sopa! Du har aldrig haft mitt förtroende och Tack o lov för att folk vaknar allt mer. Din brunsmetning diskriminering dina ständiga stämplar om att visselblåsare är rasister alarmister nazister främlingsfientliga islamofober, till trots, så är vi många som ändå vågat/r stå pall. Det kan vi tacka Jimmie för. Hur han stått ut att vistas i din närhet i så många år är en gåta. Att se/höra honom få ta så mycket skit och ändå ta nya tag har stärkt oss.

  Svar
 2. Andreas Eriksson

  En ung kvinna avrättas med skott i huvudet när hon håller sitt barn i famnen. Och detta är vad Löfven kan kläcka ur sig? Uselt!

  Svar
 3. Mats

  Suck!
  Är han en struts?
  Rädd att förlora 4% av väljarna från muslimerna?

  Svar
 4. Peter

  Pensionerna måste höjas annars måste jag spränga nått för jag är fattig.

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *