Löfvens och regeringens fjäskande för en viss grupp män i samhället står mig upp i halsen.

Även Widar tar upp Stefan Löfvens framträdande i SVT Agenda igår. Det skulle förvåna mig om Löfven inte nu på allvar ställs tills vars och avkrävs svar på de frågor han ignorerar.

Folkbladet

För mig är det uppenbart, Stefan Löfven måste bytas ut.  Löfvens och regeringen, fjäskande för en viss grupp män i samhället står mig upp i halsen, liksom de partier som agerar stödhjul till regering Löfven. Sverige ska uppenbarligen hellre brinna ner till grunden, än att man erkänner orsakerna bakom utvecklingen. 

En statsminster som ifrågasatts så mycket som Löfven gör, är en svag statsminster. Han har inte svaren på någon av de frågor han borde kunna svara på. Vad han har är lögner, och fake news. Det visar fram en desperation som inte hör hemma hos den som är satt att leda landet. 

Sambandet mellan det grova våldet och den missköta invandringen är uppenbara, liksom att det sambandet späddes på av Löfven som släppte in väldigt många unga män i Sverige.  Så många att vi nu har könsobalans som påverkar vårt samhälle negativt. 

Sverige har faktiskt en helt uppseendeväckande skev könsfördelning, särskilt i åldersspannet 15 – 19 år, något som har accelererat kraftigt genom det senaste årets mottagande av ensamkommande barn och ungdomar. Detta vet vi. Den extremt stora migrationen till Sverige 2015, där 71 procent var av manligt kön, ökade obalansen mellan i könsfördelningen.

Och det här är viktigt att man förstår. “Det första skälet är att samhällen med ett överskott av män tenderar att utveckla fler våldsbrott, egendomsbrott och brott riktade mot kvinnor. Abnorma skillnader i könsfördelning är definitivt inte den enda orsaken till ökad brottslighet, men forskningen visar att en ökning av antalet män i förhållande till kvinnor kan kopplas till ökningen i antalet brott. Unga vuxna män utför fler brott än någon annan kategori i samhället, och marginaliserade män känner ett än större utanförskap när det dessutom råder ett underskott av kvinnor i deras åldersgrupp.”

Vad är mer är, tenderar marginaliserade unga män att samlas i grupper eller gäng. Forskningen visar att sådana grupper av män är benägna att ta avsevärt större risker och uppträda utanför de sociala ramarna än vad de skulle gjort var och en för sig. Kriminella gäng är en naturlig följd, och Malmö, Stockholm och Göteborg är inte obekant med konsekvenserna av dessa gängbildningar. Grupptrakasserier och ofredanden av kvinnor är fler exempel på asocialt beteende hos dessa gäng.

Och allt det här struntar Löfven högaktningsfullt i. Vilket faktiskt innebär att Löfven aldrig kommer bry sig ett dugg om samhällsutvecklingen, eftersom utvecklingen kommer fortsätta vara intimt knuten till “fel samhällsgrupp”. 

Göteborgsposten


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 En tanke på “Löfvens och regeringens fjäskande för en viss grupp män i samhället står mig upp i halsen.

  1. Jan-Ove Freidlitz

    Jag tror inte statsministern begriper vad som händer i Sverige. Det är så sorgligt. Samtidigt ljuger han friskt. Det kan inte bli sämre.

Kommentarer är stängda.