Man attackerad med större kniv på Vasagatan vid sju-tiden på måndagsmorgonen

| 18 november, 2019

En man ska vid sju-tiden idag blivit knivhuggen i huvudet av en större kniv på Vasagatan i Stockholm av en för honom okänd person. Det ska ha skett när mannen lastade i saker i en bil. När offret hittades nu på måndagsmorgonen av förbipasserande så blödde han från flera skärsår på olika delar av kroppen. Offret är fört till sjukhus för vård och har enligt sjukhuset inte några livshotande skador. Polisen säger att de inlett utredningsarbetet och att de spärrat av runt brottsplatsen. Samt att de har ett kort förhör med mannen innan han fördes till sjukhuset.

De meddelar också att en patrull har sänts med till sjukhuset för att få ytterligare information från den skadade mannen. Vad attacker beror på och vem som utfört den är fortfarande okänt, men enligt Expressen så ska offret vara och känns mördare som nyligen släppts ur fängelse. Så om det är orsaken till knivöverfallet eller inte det är något polisens utredning får visa framöver. Polisen letar nu efter gärningsmannen som enligt offret ska ha försvunnit från platsen i en bil.

Polisen håller också på att samla uppgifter om händelsen genom förhör och genom att kolla övervakningskameror och vad de fångat på bild. Ännu vid åtta-tiden låg vapnet, en stor kniv eller machete kvar på marken i väntan på tekniker ska undersöka denna. Polisen säger att de inte vill gå ut med något signal på angriparen då de inte vill att vittnena ska färgas, de vill som de säger tala med vittnena i lugn och ro. En förundersökning om mord har inletts.

https://www.expressen.se/nyheter/man-attackerad-med-storre-kniv/
https://svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/man-angripen-med-kniv-i-stockholm
https: / /www.aftonbladet.se/a/y3Ja62

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *