Christian Sonesson (M): Clas Ohlson borde var glada över att just deras flyttlådor syns men det är de alltså inte.

| 19 november, 2019

Clas Ohlsons försöker nu få oss att klippa eller ”blurra” vår film så att flyttlådor som köpts hos dem inte syns i filmen.
Ängsligheten är stor i Sverige. Filmen har setts av 250 000 människor. Clas Ohlson har dessutom redan fått betalt för sina papplådor när de såldes. Clas Ohlson borde var glada över att just deras flyttlådor syns men det är de alltså inte. Vad är det som gör Clas Ohlson så pk så att de försöker få oss att klippa eller ”blurra” filmen? Jag vet var jag inte ska julhandla i år. Bye bye Classe!

Christian Sonesson (M) på Facebook

https://www.resume.se/…/clas-ohlsons-ber-staffanstorp-klip…/


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

4 tankar på “Christian Sonesson (M): Clas Ohlson borde var glada över att just deras flyttlådor syns men det är de alltså inte.

  1. Ulf

    Än är det som tur är fritt var man vill handla så precis som i Rusta fallet så väljer även vi bort Clas Ohlsson.Alla kan ju välja var ens pengar skall landa.( jag tror Sonesson är moderat )??

  2. Karl-Johan

    Förvånar ju inte med CO, de är ju också glada storsponsorer av Pride. Så nog är åtminstone marknadsavdelningen klart PK. Undviker helt klart CO och även Rusta, tyvärr har båda en del bra grejer som kan vara svåra att hitta på andra ställen.

Kommentarer är stängda.