Ebba Busch Thor: LÖFVEN HAR INTE SETT POLISBRISTEN

| 19 november, 2019

Sverige är ett bra land att leva i, men problemen hopar sig. Antalet skjutningar med dödlig utgång har mer än fördubblats de senaste åren. Vi behöver fler poliser, men regeringen är inte i närheten av att lösa polisbristen. Vem vågar lita på ett samhälle där det inte finns poliser när man behöver dem?

Med kristdemokrater istället för socialdemokrater i regeringen skulle fler poliser utbildas. De som slutat skulle lockas tillbaka. Pensionerade utredare skulle få en rejäl lönehöjning för att börja jobba igen. Polisyrket skulle göras attraktivare genom höjda löner. Vi föreslår också högre straff, förebyggande sociala insatser och ett starkare rättsväsende.

Ebba Busch Thor, på facebook


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: