Rebecca Weidmo Uvell: Rebecca – Pensionsmyndigheten: 1-0

| 19 november, 2019

“Ni som följt bloggen vet att jag under hösten haft en konflikt med Pensionsmyndigheten.

Det började med en simpel begäran. Jag ville se efterlevandestöd som betalas ut till ensamkommande utan föräldrar i Sverige och begärde ut efterlevandestöd för barn fördelat på utlandsfödda. Eftersom jag då inte visste att det finns en särskild blankett för detta tänkte jag att om jag får det sorterat per land kan jag plocka ut de länder därifrån de ensamkommande kommer ifrån (Afghanistan, Somalia, Eritrea).”

Rebecca Weidmo Uvell

Läs i hennes blogg


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: