SD: Oansvarig migrationspolitik förlänger vårdköerna

| 19 november, 2019

”Det stora varslet på Karolinska universitetssjukhuset i Stockholm är sannolikt bara inledningen på ett stålbad för landets sjukvård,” skriver Oscar Sjöstedt (SD) och Gabriel Kroon (SD). Foto: Jeppe Gustafsson, Bildbyrån / Sverigedemokraterna

För att kunna bevara ett minimum av välfärd framöver kommer landets kommuner och regioner att få vända på varje krona. För att rädda välfärden har vi flera skarpa förslag, skriver Sverigedemokraternas ekonomisk-politiske talesperson Oscar Sjöstedt och gruppledare i Region Stockholm Gabriel Kroon.

Dagens Samhälle


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: