Vad händer nu Löfven?

| 19 november, 2019

“Jag och min regering sitter kvar …Vi står redo att hantera kriser om någon sådan skulle dyka upp”, sa Löfven inför riksdagens öppnande 2018.

Det är något speciellt med att leda landet men för Stefan Löfven har allt handlat om att hålla SD borta. Det finns också en maktfullkomlig tanke om att svensk politik alltid måste bygga på att Löfven ska regera landet.

Vi har våldsbejakande islamism i landet. Vi har grova kriminella gäng. Vi har våldtäkter. Mycket av det här är kopplat till migrationen. För att motverka dem måste man klara av att se orsak och verkan.

Stefan Löfven har som statsminister alltid försökt att förklara att invandring inte har haft någon som helst betydelse för ovannämnda problemområden. Löfvens enda förklaring är att kriminaliteten och islamismen växer ur orättvisa uppväxtvillkor.

Stefan Löfven gick ut hårt. Som nytillträdd statsminister öppnande gränserna och ropade ut att Sverige är ett rikt land som har förmågan och kapaciteten att hjälpa hur många människor som helst i nöd. Idag står vi i kriser upp till halsen.

Löfven fortsätter väl att upprepa mantrat att samhället är starkare än gänget, liksom han fortsätter upprepa Löfven att han har arbetat ”sedan dag 1” för att knäcka brottsligheten, trots att vi vet att det är en lögn.

Löfven, det är dags att kliva åt sidan. Vi kan ha ledas av en statsminister och regering som inte förmår att se verkligheten. Vi kan inte ha politiker som vägrar att rannsaka sig själva, där rädslan för att bli av med sin position som blockerar viktiga politiska åtgärder.

Smp


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

8 tankar på “Vad händer nu Löfven?

 1. Ulf

  Det är verkligen skrämmande att ett sånt lågbegåvat anhang kan fortsätta styra sverige rakt ned i avgrunden.Man skäms ju som svensk när Löfven framträder i sin egen propaganda kanal svt.Nu hade han utökat sitt ordförråd med etnifiera….vet han själv vad han menar. ? Tror han att vi hade behövt vakta polisstationer med k pistar även utan en enda berikningsperson som han importerat hit för att få en ny väljarbas…..??Hur C och L kan se denna statsminister som en tillgång är fullständigt oförklarligt.?

 2. Hemlaren

  Håller med Ulf om varje ord.
  Det är omöjligt att bygga ett samhälle genom att hålla en enda part borta från allt – speciellt inte när den parten har haft rätt i allt!

 3. Carl den 12

  Vem vet, Stefan kan ju faktiskt vara SD i smyg ???
  Mannen på bilden har ju i samarbete med PK sett till att SD kan ta en lång semester under valkampanjen år 2022 !!!

  Calle som har tillbringat åtskilliga timmar och diskuterat om vad är det som går snett i kommunikationen rent psykologiskt ???
  Ang dom som är motståndare till SD, inte ser att genom att tysta demokratin.
  Arbetar för att Sverige ska bli en diktatur !!!
  Är fortfarande en helt blank röst.
  PS ska framåt och PK bör backa?

 4. Jan-Ove Freidlitz

  Hela tillställningen påminner om när Titanic sjönk, man spelade och dansade ända till slutet. Det här spelet kommer vad det verkar pågå till nästa val. Då kommer säkert socialdemokraterna sjunka och även miljöpartiet.

 5. BLOMMAN

  Håller Annie och Liberalerna på att lura “skjortan” av sossarna? Låter Löven styra en katastrofal politik fram mot nästa val för att då göra slag i saken och liera sig med Sverigedemokraterna? Smart tycker jag!!

 6. Rolf

  Avgå Stefan Löfven och ta med dig MP samtidig gör nu Sverige en stor tjänst tack , före detta socialdemokrat aldrig mer socialdemokrat mer med en sådan bedrövlig partiledare ….

 7. Mats

  Håller med!
  Invandringens kostnader är enorma!
  De sk. barn som kom hit ska skickas tillbaka nu när de är 18!
  Ingen sk.anhöriginvandring! De skickades hit för att resten av släkten skulle få komma efter!

 8. Gojom

  Vad menar du med att vi har våldsbejakande islamism i landet ?

Kommentarer är stängda.