Yngre man rånad och misshandlad i Bergsjön i Göteborg vid midnatt

| 19 november, 2019

Sverige blir allt tryggare och säkrare eller hur?
Man märker det när man läser nyheter som att vid midnatt natten till idag, tisdag så larmades polisen till spårvagnshållplatsen i Bergsjön i Göteborg efter att en man blivit rånad och misshandlad. Att det som vanligt idag var det många gärningsmän, i detta rånet var det fyra eller fem som gav sig på mannen.
När man läser att offret var en yngre man som så ofta numera och att han förutom blev av med sin mobiltelefon också blev misshandlad vid rånet.

Att han fick ta emot sparkar och slag innan rånarna försvann från platsen, eventuellt i en bil. Visst känns det tryggt att polisen åkte till platsen för att ta emot en anmälan om rån. Och visst känns det väl tryggt och säkert att det inte finns någon misstänkt eller gripen i fallet. Men en sak dom definitivt tryggt var att den unga mannen behövde inte uppsöka sjukhus.

https://www.expressen.se/gt/man-ranad-och-misshandlad-i-natt/