Islam är en religion eller ideologi som inte accepterar någon annan religion. Vill vi ha det så?

| 20 november, 2019

För exakt ett år sedan skrev jag och Jan-Ove Malmgren denna text. Vi är helt säkra på att Löfven aldrig läste den, det borde han ha gjort.

Vad roligt det är när Socialdemokraterna pratar om att Sverige är ett land där alla människor är lika mycket värda och alla kan nå sina drömmars mål. Vad roligt det är att se att S står upp för kvinnors frihet och trygghet och vad roligt det är att de ser slöjan som ett förtryck. Ni anar ett visst spår av ironi? Precis, så roligt är det inte när SSU:s muslimska fundamentalistiska falang håller möte i sin Moské. Då får kvinnan i sällskapet vackert sitta i ett annat rum! Nu undrar vi förstås varför hon går med på det? Tillhör hon falangen? Är hon muslim och inte har något val? Eller är hon svensk med möjlighet att välja? Det har faktiskt en viss betydelse. SSU Skånes fundamentalistiska falang styr nämligen verksamheten med järnhand.

Så välkommen till verkligheten och det bryska uppvaknandet. Det som minst 1.1 miljoner människor varnat för i åratal, ja i 15-20 år, har nu äntligen trängt igenom den dogmaskimrande rosa Socialdemokratiska dimman. Frågan är förstås har det trängt igenom tillräckligt mycket? Har osynlige mannen Löfven tagit avstånd? Wallström?

Det finns flera komponenter i detta. Dels beröringsskräcken för allt som har med Islam göra, törs vi kritisera, vågar vi vägra halalslaktat kött och dels handlingsförlamningen när det gäller att adressera problemen. Det kanske inte är så konstigt att det skriks islamofobi så högt att rosorna skallrar så fort någon öppnar munnen. S har helt enkelt målat in sig i ett hörn med en mycket långsamtorkande färg.

Sedan en tid tillbaka uppdagades att SSU Skåne sedan flera år drivits av en falang som styrs av fundamentalistiska muslimer. Internt har klagomål förts fram men helt klart är att Socialdemokraterna låtit bli att agera.

Kan det bero på Rizwan Elahi, förre ordföranden för SSU och nr 11:a på riksdagslistan, som uttryckligen säger att islam är universalbotemedlet för mänsklighetens alla lidanden, sjukdomar och problem. Vem vet?

De botemedlen har vi sett till leda. De grymheter de utsatt människor för lämnar ingen oberörd.

Flera medlemmar i SSU Skåne och S-politiker är med i Ahmadiyyarörelsen, vars moské i Malmö är ifrågasatt sedan imamen gjort homofobiska uttalanden. Moskén uppmärksammades också när imamen till en femteklass på besök sa att grisar är homosexuella och att den som inte ber fem gånger om dagen straffas av Gud.

SSU:s förbundsordförande Philip Botström säger att uppgifterna som nu framkommer kan ha hemlighållits för honom:

“– Är det så att medlemmar gått över gränsen så ska det få tydliga och kraftfulla konsekvenser”, säger han. Det får de säkert, t.ex. en kortare husarrest. Inte därför att de ur den fundamentalistiska falangens perspektiv agerat fel i sak utan för att de blivit påkomna.

Philip Botström, som genom bilbevis visat att han var på den tillställningen där man skrek att homusexualla var grisar, säger: – Om de här uppgifterna stämmer så antar jag att det finns människor som inte velat att de ska komma till min kännedom.

Och här kommer offerkoftan på.

Det riktigt tragiska i den här historien är att politiker fullständigt skitit i folkets varningar men när det nu drabbar det egna ledet tar det hus i helvete. Om inte det här får politikerna att tänka ett varv extra innan man ens avlägset börjar fundera på att skriva på Global Compact-avtalet förstår jag inte vad som ska väcka dem ur sin Törnrosasömn.

Men nu står S med rumpan bar och uppriktigt sagt är vi långtifrån säkra på att man har kunskap, vilja, förmåga eller kraft att lösa problemen. Dels lokalt SSU, dels problemet Islam i Sverige. Egentligen borde det inte vara något problem.

Om vi ska ha religionsfrihet i Sverige vilket är rimligt i ett multikulturellt samhälle, borde man kunna kräva att om olika kulturer ska leva tillsammans så måste också religionerna kunna fungera tillsammans. Uppenbarligen går inte detta. Islam är en religion eller ideologi som inte accepterar någon annan religion. Vad värre är, straffet för detta är döden. Vill vi ha det så? Jag svarar själv, nej naturligtvis inte. Vi kan inte tillåta att Islam praktiseras i Sverige om inte Islam och dess utövare accepterar religionsfrihet. Det kommer heller aldrig att ske. Har det inte skett under de senaste 1 500 åren lär det inte ske i morgon heller. Till och med en treåring förstår bättre än att försöka stoppa en fyrkantig kloss i ett runt hål.

Då är vi tillbaka till ruta ett. Fundamentet för multikulti. Angela Merkel säger i ett TV-tal 2000 att multikulti var vad Tyskland strävar efter. Därefter i ett TV-tal 2005 förkunnar Merkel att multikulti ist tot – multikulti är död, och partikollegan Horst Seehofer fyller på med “multikulti ist absolut gescheitert” – multi-kulti har helt misslyckats. Merkel medgav att kulturerna inte fungerade vare sig tillsammans eller sida vid sida. Samma sak upprepade Merkel i TV 2010. Trots detta har Merkel sedan 2005 importerat 1.5 miljoner människor från i huvudsak muslimska länder. Möjligen får detta sin förklaring i att Merkel 2015 återgick till den gamla doktrinen multikulti ist gut – multikulti är bra.

Jag avslutar med Lövfens ord på en svensk presskonferens hösten 2016. “Angela Merkel och jag har en pakt”. Tyvärr är presskonferensen borttagen både från både youtube och SVT.

Källor: https://www.expressen.se/…/larmet-s-beroende-av-extrem-fala…

https://www.svd.se/muslimsk-protest-mot-delad-bon (bakom betalvägg)

https://youtu.be/BE6dR7T-zIQ

Bild: Privat

Text: Jan-Ove Malmis/Madeleine J Lilja Rönnquist.


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •