Stefan Lövfen, har du läst Ulf Kristersson ursäkt? 

Du fortsätter likt en envis åsna hävda att etnicitet och invandringen inte har någon koppling till det haveri av grov brottslighet och sexuella våldsbrott vi står i idag. Du fortsätter i olika intervjuer att säga att det enbart handlar om socioekonomiska faktorer. 

Du fortsätter ljuga om att det endast handlar om klyftor och segregationen. Och trots att skjutningar, mord och explosioner har blivit vanligare över de senaste åren lyckas du återigen hävda att regeringen är överrumplad. Den har inte ”sett det komma”.

Men kanske det allra värsta är att du står och säger att Sverige nu har kontroll på migrationen. Det stämmer inte. Det vet du. Vi är inte mer nära en nivå vi kan hantera nu än vi var den dagen du ropade ut att ditt Europa inte bygger några murar. Om det vore så, skulle du inte behöva stå och ljuga. 

Hållbarhet och verklighetsförankring är två begrepp vars innebörder gått dig förbi. Om du hade förstått hade du också erkänt nu, att utrikesfödda samt barn till utrikesfödda har en högre överrisk för grov brottslighet som rån och dödligt våld än för exempelvis stöld. Tillgänglig statistik visar också att det finns stora skillnader i brottslighet beroende på vilket land man kommer ifrån. Detta är nu inte särskilt märkligt givet kopplingen mellan etnicitet och kultur.

Vad du aldrig tycks begripa är att du förolämpar alla, men kanske mest den fattige och utsatte. Genom ditt envisa upprepande av socioekonomiska faktorer som avgörande faktor förolämpar du varje fattig människa. Vet du Löfven, de allra flesta fattiga begår inte brott? De kämpar på inom ramen för lagen för sin överlevnad i ett Sverige som leds av en statsminister som talar om för dem att förmodligen begår brott och att orsaken till det är att de är fattiga. Det är en minoritet som begår brotten och terroriserar övriga invånare.

Klyftan du gärna talar om, finns men snälla, den är i nulläget inte det största problemet. Det största problemet är alla socialdemokrater som ljugit, och fortsätter att ljuga. Brottsligheten, med skjutningar och explosioner, saknar dock motstycke i dessa länder. Om det var socioekonomin det hängde på borde det vara lika illa i alla länder.

Löfven du hånar människor! Har du läst Ulf Kristersson ursäkt till väljarna? Om inte så gör det. Och jag hoppas att alla som kommit till Sverige som ansträngt sig för att skapa ett nytt och bättre liv här. Som envist har lärt sig svenska, som har pluggat och skaffat sig ett jobb, också läser den ursäkten. 

NWT


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “Stefan Lövfen, har du läst Ulf Kristersson ursäkt? 

 1. Tomas

  Du har övertygat mig om att Du är en främlingsfientlig rasist men det vet Du väl redan?!

  Svar
  1. Henrik Lilja

   Hej Tomas! Så trevligt att du tog dig tid att kommentera mitt inlägg. Nej, jag är inte främlingsfientlig men det vet du redan, det vill säga om du tagit dig tid att läsa det jag skriver. Men det finns ingen mening med att försöka övertyga dig om det. Ett råd dock, försök att koppla ifrån ilska från det du vill säga, jag lovar, det du skriver kommer då tas på allvar. Mvh/Madeleine Lilja Rönnqvist

   Svar
 2. Jan-Ove Freidlitz

  Så fort man säger sanningen om vad som händer i Sverige är man rasist. Jag tror ni har dåligt samvete.

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *