SEXBROTT. Linnea Claesson har sargat och trasat sönder en av våra viktigaste frågor

Sexuella trakasserier, sexuella brott är några av de allvarligaste brott en människa kan råka ut för. Vi som drabbats vet hur svårt det är att hitta tillbaka till livet, men framför allt vet vi hur svårt det är att bli lyssnad på och trodd. Den kampen orkar inte alla ta utan väljer att lida och sörja i tysthet.

För Linnea Claesson blev ämnet sexuella trakasserier en inkomstkälla, och en möjlig väg in i politiken. Stora pengar skulle tjänas. Hon ljög om upplevda sexuella trakasserier, spred hat om män, alla vita män. 

Frågorna kring Claessons lögner blir allt fler. Inte konstigt alls, attackerna från hennes sida har blivit allt hänsynslösa och lögnerna allt mer frapperande. För i ett så retoriskt polariserat land som Sverige är att använda sexuellt trakasserier ett legitimt slagträ alla dagar i veckan. 

Flera tunga feministiska profiler förvarar Claesson, ibland med sådan iver att man riktigt kan känna blodtörsten när man läser deras rader: Tonen mot Claesson är inte okej. De som kritiserar är antifeminister. Och det är väl inte så farligt att Claesson har ljugit. Ändamålet helgar medlen. 

Men för den som drabbats på riktigt av sexuellt trakasserier/brott är det inte alls okej. Det gör ont att se hur radikal feminism likt ett rovdjur, för pengar och status, utnyttjar sådan grymheter. Vi som upplevt det minns smärtan som igår, samtidigt som vi inser att Claesson aktivt bidrar till att det kommer fortsätta att vara svårt att bli tagen på allvar om det värsta är framme. 

Claesson tystnad talar högt. Och som överlevare av övergrepp menar jag att det Cleasson har gjort borde rendera en polisanmälan, utredas och alla de pengar hon tjänat in genom att sprida lögner om sexuella trakasserier betalas tillbaka. Helst ska dessa betalas in till någon verksamhet som hjälper dem som utsattas för sexuella övergrepp, våldtäkt eller sexuellt trakasserier. 

För det Claesson har gjort, är allvarligt. Patrik Sjöbergs ord får avsluta mint text: ”Vad spelar dina artiklar för roll om dina lögner tar trovärdighet från de verkligt utsatta? Det är som att klappa med ena handen och örfila med andra. Folks tillit till sanningen är det enda vi har kvar när ord står mot ord och ärren är osynliga… Hade gärna sett att folk granskat mina erfarenheter för längesen. De hade inte hittat lögner, de hade hittat sanningar de flesta helst blundar för än i dag. De hade hittat Viljo och hans hundratals offer, däribland jag”.


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “SEXBROTT. Linnea Claesson har sargat och trasat sönder en av våra viktigaste frågor

 1. Denny Karlsson

  Tror ni längst inne Linnéa Claesson har ett sunt förnuft? Nej troligtvis inte, men i dessa tidevarv då man kan tjäna pengar på dravel ,skitsnack och rena lögner, ser man vad girigheten kan göra. För pengar säljer man lögner och får virtuell uppmärksamhet där det synes vara sant eller halvsant. Har inte alls ont om duktiga människor tjänar miljoner, men på obefintlig talang, osanning och rena fabler nej. Istället för att gå till banken Linnéa, skänk dina pengar till brottsofferjouren. När man kan tjäna pengar på dravel har det gått överstyr. Bojkotta de annonsörer som betalar Linnéa. För övrigt skall jag snart komma på ett familjen Wahlgren filter, som hjälper Sveriges befolkning slippa se och höra denna familjs ALLA medlemmar vareviga dag. Då blir jag miljonär på ett dolt gigantiskt behov. En vidareutveckling av denna uppfinning blir en kraftig reducering av Glenn Hysén i rutan och på löpsedlar. Fy fan va fattigt utbud vi har i mediabruset. Det sista var inget personligt mot vare sig Glenn eller familjen Wahlgren, det har dock uppstått en typ av tröttsam allergi mot ensidigheten. För övrigt tycker jag speciellt Zlatan men även Persbrandt, Hysén borde sluta leda folk in på speldjävulens spår. Tjäna pengar JA! Men inte sälja sin själ. Zlatan har ett spelbolag, skita inte ned dig Zlatan , du behöver inte dom pengarna.

  Svar
 2. Carl den 12

  Eller hur Denny👑
  Spelreklamen använder kraft män !!!
  Och visst är familjen Wahlgren är överallt.

  Calle som hälsar Wahlgren släkt att vi må aldrig åldras, men vi må göra rätt för oss, då ni är goingar❤
  Jag är så stolt över dig Bianca👸som är min favorit av Wahlgren Ingrosso och din morbror Linus som är så grym skådis🌟🌟🌟🌟🌟

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *