Islamism som politik kraft är på frammarsch och hotar trygghet, stabilitet och frihet. 

FOTO: TT (MONTAGE)
Sverige är ett mångkulturellt land med utmaningar som kräver nytänkande. Vi saknar ett parti som representerar det mångkulturella samhället och förorterna som i decennier svikits av de etablerade partierna, skriver Mikail Yüksel, ordförande för styrelsen, Partiet Nyans.

Rätt och riktigt av Johan Westerholm: 

“Erinrar om att vallagen ej begränsar vilka ideologier som tillåts kandidera i allmänna val.  NMR är t.ex registrerat för nationella val (1500 namnunderskrifter) på samma sätt som kommunistiska partier som inte utesluter väpnat våld.  Kallas yttrande- och åsiktsfrihet.”

Men det är svårt, att inte önska, i frågor om det islamistiska partiet Nyans, ett avsteg från yttrande- och åsiktsfriheten. 

Där är är det bra att vi påminns. Som samhälle måste vi visa att vi tar avstånd från islamism som politisk kraft. Vi kan inte låta rädslan för att betraktas som islamofob hindra oss. Religiösa krafters aggressiva retorik och inskränkningar mot barn, kvinnor, personer med en HBTQ-läggning och oliktänkande får inte vara immun mot krav, granskning och kritik.

Islamism som politik kraft är på frammarsch och hotar trygghet, stabilitet och frihet. 

Vi kan redan nu se vad som händer när islamister får sin vilja igenom. Vi ser hur kvinnors rättigheter angrips. Vi ser hur barns frihet inskränks. Vi ser hur människor tvingas hålla sig inom sin egen kulturella sfär och hur det försvagar deras möjligheter att ta hjälp av polis, i domstolar och myndigheter, och mer och mer ställs utanför samhället. 

Vi ser hur de islamisterna ställer ormliga krav och mer eller mindre kräver att vi ska acceptera sådant som hotar vår trygghet och demokrati. De sex imamer som går fria i Sverige trots att de utgör ett hot mot rikets säkerhet visar det inte kan vänta till i morgon.

Ledarsidorna

Aftonbladet


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Islamism som politik kraft är på frammarsch och hotar trygghet, stabilitet och frihet. 

 1. Berra Fors

  Vill dom utöva islam kan dom göra det i sina egna länder. Inte här i Sverige. Sverige är ett kristet land upplysningsvis för dom som inte har fattat det.

  Svar
 2. Carl den 12

  Berra👑
  Hoppas att regeringen och PK-folket nås utav denna info, gilla det eller inte !!!
  Moder Swea är uppbyggt på kristen mark oavsett om vi är döpta, konfirmerade, gifta i kyrkan eller på rådhuset, gått ur svenska kyrkan !!!
  Att islam “religion” med sina sharialagar bygger sina moskéer här och där, går emot både kristendomen och islam helt rätt slätt, klockrent !!!

  Calle som undrar om ni övriga i landet Sverige är ifrån vettet eller Drammen ???
  Ni kan konvertera bäst ni vill, men glöm inte av dom 10 budorden på vägen till dit ni går, om det så är himmel eller helvete…………..
  Tack PS👸❤🙏

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *