Tonåring rånad och knivskuren i Östberga vid 23-tiden går kväll

| 22 november, 2019

Det går inte en dag utan att man kan läsa om att det har förekommit ett eller annat grovt rån där vapen har använts någon stans i vårt land. Ett sådant inträffade vid 23-tiden under kvällen i Stockholmsförorten Östberga då en tonårig man blev knivskuren vid vad polisen tror är ett rån av flera gärningsmän. Polisen säger att mannen var talbar när han fördes till sjukhus med ambulans, men de talar inte om vilka skador mannen fått eller hur allvarligt mannen är skadad. Polisen har under natten sökt efter rånarna som ska vara jämnåriga och två till antalet, och som var okända för den knivskurna mannen. Ännu på morgonen har polisen ingen misstänkt eller gripen för det råa rånet.

https://www.expressen.se/nyheter/tonaring-till-sjukhus-knivskars-av-flera-ranare/