20-årig man dog i skador efter allvarligt knivöverfall

| 23 november, 2019

Har redan skrivit om ett knivöverfall och här kommer om nästa som inträffade i Vasaparken i centrala Västerås. Detta överfallet fick dock ett tragiskt slut då den 20-åriga mannen som hittades allvarligt skadad avled nu på lördagsmorgonen. Mannen påträffades av allmänheten vid 22-tiden på fredagskvällen och både polis och ambulans tillkallades. När polis och ambulans kom till platsen så konstaterades att mannen var mycket allvarligt skadad och han fördes till sjukhus för vård.

Nu under lördagsmorgonen så meddelade polisen att mannen avlidit trots den vård han fått under fredagsnatten. Nu arbetar polisen med att fastställa mannens identitet och att meddela de anhöriga om deras förlust. Polisen har i nuläget ingen misstänkt eller gripen för mordet.
Enligt uppgifter som Aftonbladet skriver så ska mannen blivit knivhuggen i ryggen i ett bråk som är grundar i en konflikt mellan ungdomsgäng.

Enligt uppgifter i samma tidning så var polisen på platsen för att lugna allmänheten men de vill inte uttala sig om det finns någon misstänkt. Polisen säger dock i Aftonbladet att de hade flera patruller ute för att söka gärningsmannen, men att det var förgäves. Polisen vill heller inte uttala sig om de har någon misstanke om vad som var upprinnelsen till händelsen. Men oavsett vad orsaken var så har ytterligare ett liv gått till spillo i det trygga och säkra Sverige.

https://www.expressen.se/nyheter/man-allvarligt-skadad-efter-knivattack-2/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •