Annemarie G Wouda: “GRATTIS PS TILL ATT HA PASSERAT 8 MILJONSTRECKET PÅ MINDRE ÄN 2 ÅR. BRA JOBBAT”

| 23 november, 2019

Jag känner mig stolt, det här hade jag aldrig kunnat tro den där dagen för tre år sedan då jag bestämde mig för att starta PS. Jag var så trött på grupper där man tillät att det skreks, hatades och all saklig debatt föll platt. Det visade sig att det fanns fler än jag som hade tröttnat på det. Och inget av det här hade kunnat hända utan mina fantastiska medarbetare: Jan Ove Malmgren, Göran Walther,Jan Lindberg, Anny Eliasson, Ted S Strand, Henrik Lilja, och så klart Ulf Lindhe, Chris Jonsson och Patrik Norell som inte arbetar med oss idag men som bidrog starkt till att PS växte så det knakade.

Madeleine Lilja Rönnquist


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

1 En tanke på “Annemarie G Wouda: “GRATTIS PS TILL ATT HA PASSERAT 8 MILJONSTRECKET PÅ MINDRE ÄN 2 ÅR. BRA JOBBAT”

 1. Carl den 12

  Vi i moder Swea behöver en god motkraft till allt det andra och det tackar jag er för på PS för att ni engagerar, skriver och levererar?

  Calle DJ som spelar “HEROES” med David Bowie??
  En människa kan gå ur tiden.
  Men, man kan ALDRIG ta deras röst ifrån dom❤

Kommentarer är stängda.