Iraks försvarsminister är bara toppen av isberget

| 24 november, 2019

“Iraks försvarsminister Najah al-Shammari är svensk medborgare, avslöjade SD-kopplade Nyheter Idag i förra veckan. Mannen och hans hustru utreds även för grovt bidragsbrott mot Försäkringskassan, enligt uppgifter till Expressen. Misstanken sägs vara att de har tagit emot barn- och bostadsbidrag trots att de har bott utomlands i flera år.

Svenska myndigheter bör gå till botten med al-Shammaris bidragsaffärer och hur han trots sina tidigare höga positioner i diktatorn Saddam Husseins armé har kunnat få svenskt medborgarskap så snabbt.”

Expressen


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 En tanke på “Iraks försvarsminister är bara toppen av isberget

  1. Laith Jabbar Idan

    Tack Sverige för att Ni avslöjar dessa mördare som dödar vårt folk dag och natt. FN och hela världen är tysta för den irakiska tjuvligan som är utsatt av imperialismen. Imperialismen och FN var tysta på samma sätt när Saddam Hussein mördade irakiska folket eftersom han var utsatt av CIA som stödde honom ända sedan de bad honom att göra kupp under juli 1979 och ta makten tills de bestämde att gräva ner honom tillsammans med hans hemligheter. Nu tänker imperialismen ockupera Irak en gång till för att hämta en ny tjuvliga för att styra Irak medan världen är helt tyst. Men varför stödde imperialismen en kupp mot demokratin i Irak under februari 1963.

Kommentarer är stängda.