Skjutning under måndagsnatten i Bollmora i Tyresö

| 25 november, 2019

Vid 4,30-tiden på måndagsmorgonen så larmade boende i Bollmora i Tyresö efter att de vaknat av skott avlossats i bostadsområdet. Polisen anlände och kunde efter en viss tids letande lokalisera att skott avlossats mot en lägenhet i området. Polisen säger att de sände ut ytterligare resurser som hittade skotthål i en fönsterruta till en lägenhet. Enligt polisen ska ingen person blivit skadad då ingen befann sig i lägenheten då skotten avlossades. Polisen har startat en utredning om grovt vapenbrott.

De kommer också att utföra en brottsplatsundersökning under morgonen.
Ännu en morgon då man vaknar upp och läser att det grova våldet än en gång slagit till, och även om här inte är någon skadad eller död så visar det att Sverige inte är tryggt och säkert. Det visar än en gång att Löfvens ord om att polisen ska fängsla och häkta alla som påträffas med vapen i vårt samhälle bara är tomma och innehållslösa ord. För är där inte några poliser som kan ta dessa personer som skjuter så kan de inte fängsla eller åtala dem.

https://mitti.se/nyheter/skottlossning-lagenhet-tyreso/?omrade=tyreso&view=app
https://svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/skott-avlossade-mot-lagenhet-i-tyreso

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •