Hanna Nilsson invald i Sverigedemokraternas partistyrelse

| 26 november, 2019

Jag vill till en början gratulera och önska Hässleholms kommunalråd Hanna Nilsson lycka till i att bli invald i SD:s partistyrelse. Jag vill gratulera henne till detta för att hon är mitt kommunalråd i Hässleholms kommun, den kommunen jag bor i. Och jag tror att hon kommer att kunna göra ett lika bra jobb inom partistyrelsen som hon gjort i Hässleholm sedan hon blev kommunalråd efter valet i fjol.
Hanna Nilsson kommenterar själv sitt inval och landslagarna som superintressant och jätteroliga.

Hon är helnöjd med det nya partiprogrammet och menar att det var bra att det moderniserades.
Att det blivit mer anpassat för oss som drivit på nytänkandet.
Hon säger i en Norra Skåne intervju: ”Vi är fortfarande ett konservativt parti, men vi måste ha en politik som fler kan känna igen sig i.”
Hon menar också att partiet länge varit mansdominerat och det har satt avtryck i det politiska programmet. Men med det nya partiprogrammet har vi fått in mer tänk från de allt fler kvinnorna som engagerar sig i partiet. Och hon är glad att partiet är så lyhört.

Vilka uppgifter Hanna Nilsson kommer att ha inom partistyrelsen är inte känt, men hon själv är intresserad av organisationsfrågor i partiet.
Även om jag som skrivit detta personligen tycker att Sverigedemokraterna i vissa frågor kanske gått lite väl långt i ändringarna av partiprogrammet så tycker jag att det är i sin helhet en förbättring mot det gamla, och att den nya partipolitiken nog kommer att locka fler till att i en framtid både lyssna och rösta på SD. Det kan kanske också göra att inte mainstreammedia behandlar SD:s politik och företrädare som pestsmittad och pestsmittade som de många gånger ännu görs.

https://www.nsk.se/2019/11/25/hanna-nilsson-ny-i-sds-styrelse/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *