Ebba Busch Thor stöttar Staffanstorp 

Av | november 27, 2019

Ebba Busch Thor (KD) och Christian Sonesson (M)

Vi skulle behöva ha fler kommuner som valde att vara så tydliga som Staffanstorp,” säger hon.

Och så är det, att vi behöver fler kommuner, även politiker som Ebba Busch Thor, som ryter ifrån och är tydliga med att vilja sin kommun och landet det bästa. 

Den absurda debatten som uppstod i kölvattnet efter Staffanstorps reklamfilm grundar sig i något som kan bara beskrivas som ett tillstånd där rätt har blivit fel. 

Avsaknaden av tydliga normer ligger bakom många av de problem vi har i Sverige idag, men det har även påverkat den svenska debatten. Den förhärskande Värdegrunden har sagt till alla att det är helt ok att bete sig hur man vill, göra vad man vill, därför rätt är fel, och fel är rätt. 

Det är orsaken bakom sådant som att Carl Bildt m.fl. i ett öppet brev exempelvis säger att Europa borde ta hem IS-terrorister. Det är orsaken bakom att folk upprörs mer över av att polisen beslagtar en lyxig jacka från en knark misstänkt person än de upprörs över att tio unga män förnedringsrånar en ung man och skär av ett av hans öron et cetera. grymheterna och orättvisorna många. 

Ebba Bush Thor ser och förstår det här, liksom hon ser och förstår att det positiva samarbete M och SD har i Staffanstorp är en viktig signal. Sverige behöver ha fler lösningsorienterade politiker som förbättrar situationen för medborgarna. 

Christian Sonesson är själv mycket nöjd med tisdagens besök av KD-ledaren: “– Hon är en sympatisk, handfast och konkret person. Vi ligger nog ganska nära varandra politiskt.”

Aftonbladet


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *