En fråga: när kommer det bli relevant att tala om Stefan Löfvens skuld? Och Annie Lööfs skuld…

Av | november 27, 2019

Den aktuella debatten om Sveriges förfall är smärtsam, inte minst därför att Värdegrunden fortfarande ställer sig på tvären när förfallet kommer på tal. 

Stefan Löfven har sällan, om någonsin tänkt i orsak och verkan. Jag säger inte att Löfven är ond, men hans avsaknad av konsekvensanalys är allvarlig, så pass allvarlig att man borde tala i termer av vårdslöshet och skuld. 

Det svårt att förstå skälen bakom Stefan Löfvens och regeringens ageranden men att de sminka vägrar att erkänna kopplingen mellan den grova kriminaliteten och invandringen, menar jag är mycket allvarligt. 

Det är därför motiverat att Stefan Löfven bär skuld till att vi fått en såsan våldsam och samhällsfarlig utveckling, varmt påhejad av Magdalena Andersson, Annie Lööf, Isabella Lövin, Alice Bah Kuhnke, m.fl. 

Dessa är politiker som uppmuntrat och välkomnat en omfattande invandring av män och unga pojkar från muslimska länder. PÅ så sätt skapade Stefan Löfven och de rödgröna en vandring andra länder ser som avvikande och icke-önskvärd, som något som helst bör undvikas. 

Upp till en miljon människor har under tio år kommit till Sverige från krigshärjade och outvecklade kulturer utan att Sverige varit förberedda på att ta emot dem (och hur skulle vi kunnat vara det?). Värdegrunden stod dessutom redo och banade vägen och sa att de här människor får ingen röra eller ska något om, oavsett vad som händer eller vad de gör. Det drabbade hela Sverige, folket och alla dem som invandare med önskan om att ingå i den svenska samhällsgemenskapen. Alla dem som faktiskt försöker skapa sig ett gott liv här i Sverige och bidra. 

Om någon annan omkommer på grund av ens vårdslöshet i trafiken kan man dömas till vållande till annans död, eller hur? Och då kan man knappats säga: jag såg det inte komma, som Stefan Löfven försöker med. Det räcker inte heller för att komma undan skulden av brottet eftersom så många såg och faktiskt varnande (blinkade och tutade) för vad som skulle hända om ingen stoppar den ansvarslöse. Varför ska inte det här gälla även för Stefan Löfven, Annie Lööf m.fl.?

Bra text om skuld här i Det Goda Samhället


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

4 reaktion på “En fråga: när kommer det bli relevant att tala om Stefan Löfvens skuld? Och Annie Lööfs skuld…

   1. Mats

    Bra!
    Han släppte in många terrorister!
    Nu behöver SÄPO 120 extra miljoner för att bevaka alla terrorister och de som man inte skickar ut med utvisningsbeslut!
    Riv passet och sparka dem över gränsen!

    Svara
 1. Ms

  Skulle inte tro det! Det går inte att förlåta något som fortfarande pågår! Inte ens om han slutar upp med den sanslösa invandringen kommer jag någonsin kunna förlåta honom!
  Detta gäller ,i ännu större utsträckning, allas vår rikshäxa Annie Lööf!!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *