KÄBBEL. Stefan Löfven lovar än en gång stärka välfärden – för vilken gång i ordningen? 

| 28 november, 2019

Stefan Löfven lovar än en gång stärka välfärden – för vilken gång i ordningen? 

Stefan Löfven lovar att göra allt för att stärka välfärden? Så bra, är det därför han i fem års tid ägnat sig åt att rasera den, så han kan glida in på en vit springare och nu rädda den? 

Hör statsministerns märkliga svammel i ett kort utdrag från riksdagens frågestund idag. 

https://twitter.com/socialdemokrat/status/1200121933087617024

Jan Ove Malmgren


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “KÄBBEL. Stefan Löfven lovar än en gång stärka välfärden – för vilken gång i ordningen? 

 1. Ulf

  Som tidigare påpekats blir det varje gång Löfven säger att ” nu gör vi Sverige ännu bättre, enbart ännu sämre ! Det har bekräftats senaste fem åren,landet är på väg att bli ett renodlat dåraktigt inferno där kommunister,socialister,miljötokar och två svikarpartier alla rycker i rodret.
  Så när nu herr statsminister Löfven säger att Sveriges välfärd skall stärkas ytterligare är det onekligen oroande för vanliga svenska skattebetalare.Det kommer med all sannolikhet innebära ytterligare försämring i vårt fosterland.

  Svar
 2. Luktor Vikström

  Oppositionen mot S. Vågar ni ta över makten 2022? Spontant skriker ni …ja visst! Självklart. Men. Har ni funderat kring varför statsministern och stödpartierna med allt större intensitet kör Sverige allt längre ner i träsket? Det hela är ju fråga om strategi från deras sida. För. 2020 förlorar dom makten och spillrorna blir inte roligt att ta hand om…och bygga upp.
  S o gänget har helt enkelt förstått att deras politik är mindre attraktiv på väljarmarknaden så nu kör dom brända jordens taktik. Efter soc, Mp o c har Sd ett helvetidkt jobb att bygga upp Sverige igen….ett omöjligt uppdrag för Sd. Sd kommer inte ha en chans att sitta i maktposition i mer än ett halvår 2020..Den då rådande oppositionen kommer på daglig basis kunna lassa så mkt skit på Sd för all misär som då råder i samhället. …..för väljarkåren ser bara till sig späck och jagar den som lovar att göda dem…likt fågelungar som blött o bart ser till var maten kommer.

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *