Larmet: 873 000 personer lever i Sverige utan styrkt identitet

Av | november 29, 2019

“Enligt Dagens Nyheter lever omkring 873 000 personer med samordningsnummer i Sverige i nuläget.

– Vi har ett parallellsamhälle som bara växer. Vi har helt tappat kontrollen över vilka som är här. Det är människor som är rättslösa, men det kan också handla om människor vars avsikter att vara här är helt okända, säger Marit Murphy Handelsberg, civil utredare vid gränspolisen, till DN.”

Expressen


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

2 reaktion på “Larmet: 873 000 personer lever i Sverige utan styrkt identitet

 1. LEIF

  Tekniskt sätt så kan vi ta emot ytterligare 10 Miljoner männsikor som kan leva av självhushåll i nedre Norrland. Odla Kål och potatis som Hamstras över vintern..ved finns överallt i skogarna…
  Det är vara början med Importen av icke Kristna som sossarna har börjat..då de måste ha mer röster för att kunna vinna nästa val och fortsätta åka till Bryssel och dricka Fransk Cognac och ta ut arvoden på 150.000 extra i månaden.

  Svara
 2. Irja martti

  Förstår EJ hur de beslutsfattarna kan vara så naiva. Redan 1996 förstod jag vilka pro lem kommer med RU medlemskap. Varför ej DNA testa alla som kommer hit? Då är det omöjligt ha 4-8 olika identiteter samt ha nyvunna systrar, bröder, små barn, mor & far föräldrar i familjen som aldrig från början varit en familj. Allt falskt & byggt på bedrägeri – precis så som de levt i sina hemländer samt trauma sen de lärde sig gå. Dessa människor skulle aldrig ha släppts ute i arbetslivet el bland Nordiska folket innan de fått behandling i sina länders krigs- & samhällets traumor – lärt språket samt lärt kultturen i sina grannländer och sen här i Norden. Var ej detta EUs syfte från början? Inlärningen som troligen skulle ta åtminstone minst 3 år.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *