Dick Erixon: VAD SKULLE EN KONSERVATIV MAJORITET I RIKSDAGEN BETYDA?

| 30 november, 2019

De tre oppositionspartierna har nu egen majoritet enligt opinionsmätningarna. Kan de verka fram ett regeringssamarbete? Foto: Wennerlund/KD/MostPhotos

“Enligt sammanvägningen av flera opinionsmätningar, som sker i Svensk väljaropinion för Sveriges Radio, vill folket ha en konservativ majoritet i riksdagen.

Med 177 mandat mot 172 skulle SD, M och KD ha egen majoritet i riksdagen och möjlighet att forma en ny regering. Detta enligt Svensk väljaropinion i november.”

Dick Erixon

SAMTIDEN


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 En tanke på “Dick Erixon: VAD SKULLE EN KONSERVATIV MAJORITET I RIKSDAGEN BETYDA?

  1. Ulf

    Ett samarbete mellan M,Kd och Sd är enda möjligheten till en annan regering och inriktning på Svensk politik annars fortsätter den cirkus som vi nu bevittnar.Den sk oppositionen kan skälla hur högt som helst utan att någon förändring sker.Endast samarbete kan ändra på situationen men då måste främst M och Kd visa att de menar allvar med att ta ansvar och förändra Sverige.Det gäller att bryta i propagandaministeriet Svt,Sr samt i alla övriga samhällsfunktioner där det bara sitter vänstermänniskor och styr samt utövar passivt motstånd till förändring av landet.Om borgerliga partierna inte vill att denna rasering av Sverige skall fortgå så är det glasklart hur de skall agera.Om inte så är väl de nöjda med att stå på sidan och pliktskyldigast skälla lite i debatterna.Sd framstår som det enda verkliga oppositionspartiet alltmer och som har modet att ifrågasätta alla dåraktigheter i samhället Sverige gällande miljö,” klimat ”,skola ,polis, invandringens konsekvenser ,vänstervridningen ,bidragskranen osv osv osv………..Sverige behöver en ny politisk inriktning.!!!

Kommentarer är stängda.