“Termosbomb” exploderade i trapphus i Helsingborg under lördagsnatten

| 30 november, 2019

Ännu ett bombattentat har under natten inträffat i det trygga och säkra Sverige. Denna gången var det i Helsingborg som bomben exploderade och enligt polisen så ska det röra sig om en så kallad ”termosbomb” det ska röra sig om.
När polisen fick larmet från boende i fastigheten som vaknat av explosionen så talades det om en hög smäll som hörts i trapphuset. Därefter så kändes röklukt. När polisen anlände till platsen så kunde de snabbt konstatera att en bomb exploderat då det var skador på entrédörren och glasrutor.

Det nationella bombskyddet är tillkallat för att undersöka brottsplatsen. Men redan nu så skriver polisen på sin hemsida att det troligtvis rör sig om en sprängladdning i en mindre termos. Den slutsatsen drog polisens bombgrupp utefter de resterna som hittades på platsen.
Polisen har ingen gripen eller misstänkt för bombdådet. De arbetar nu för att ta reda på vem bomben var riktad emot. Och de har vissa teorier med det håller de ännu för dig själva.

https://www.expressen.se/kvallsposten/termosbomb-i-helsingborg-flera-polispatruller-pa-plats/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •