Kvinna knivskuren i trapphus, rubriceras som försök till mord alternativt grov misshandel

| 1 december, 2019

En kvinna ska strax innan klockan 08 på söndagsmorgonen anträffats knivskuren i en trappuppgång i bostadsområdet Hedvigsborg i Borås. Larmet om händelsen föranledde ett stort pådrag från polisen och ett stort område spärrades av för teknisk undersökning. Kvinnan som var talbar när polis och ambulans anlände fördes till sjukhus för vård. Vad som har hänt kvinnan är ännu inte klarlagt men det uppges att flera män har setts lämnat platsen efter dådet.

Omständigheterna är ännu inte klara om kvinnan har överfallits eller inte och ännu på förmiddagen hade polisen inte kunnat höra kvinnan. Polisen räknar med att de ska kunna höra kvinnan på sjukhuset senare under söndagen. Under förmiddagen hade polisen ingen misstänkt eller gripen för dådet. Brottsrubriceringen för dådet är enligt polisen i nuläget försök till mord alternativt grov misshandel.
Polisen vill gärna ha in tips och iakttagelser om från händelsen.

Och den som tror sig ha information kan höra av sig på 114 14.
Så har man då än en gång skrivit om hur det en gång så trygga och säkra Sverige inte är så tryggt och säkert längre. Än en gång har man rapporterat om ett troligt oprovocerat knivdåd mot personer ute i samhället.
Man ställer sig frågan var reaktionerna från politikerna är när det händer sådana saker?
Eller är de precis som vi läsare så avtrubbade att de precis som vi inte längre reagerar för dessa dåd?

https://www.expressen.se/gt/kvinna-knivskuren-i-trappuppgang/?fbclid=IwAR3b57b2i6uDz3vrHL_jxdzkUlyP6nV9bobCJdYFZ1pScq_W0VBAfhUQTEE

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *