NOBEL FESTAR MED MÖRDARREGIMER – FÖRAKTAR SVENSKA FOLKET

Jamal Khashoggi mördades och styckades på order av Saudiarabiens högsta ledning. Uighurer förtrycks och fängslas i läger av Kinas kommunistparti. Men de har ändå varit välkomna på Nobelfesten. Foto: World Uyghur Congress och YouTube.

“Nobelstiftelsen har inget emot att gästerna ägnar sig åt att mörda och stycka journalister. Inte heller att bedriva fångläger för ”omskolning” av oliktänkande. Men den som demokratiskt utmanar svenska etablissemang blir portad.

Nobelstiftelsen har meddelat att Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson är den ende partiledare som inte kommer att bjudas in till årets Nobelfest. När man hänvisar till ”respekt för mänskliga rättigheter” svarar SD:s presschef Henrik Gustafsson:”

Läs vidare i SAMTIDEN


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *