Dagens svenska skola – ett vansinne

Ja det är vansinne men hur länge ska detta behöva påpekas? Varför händer inget? Vad är det oppositionen väntar på, bättre väder?

Jag vet, tålamod är en dygd men jag börjar irritera mig på att den pågående galenskapen ständigt påpekas utan att det följs upp med handling. Som det ser ut kommer vi tvingas vänta till nästa val för att kunna byta regeringen och få bort Stefan Löfven som statsminster. Under den tiden kommer utvecklingen accelerera åt fel håll.

Inge skugga faller på Jessica J Stegrud (SD), hon gör rätt som ger sig in i debatten men mer behöver göras, och det behöver göras snarast möjligt.


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 En tanke på “Dagens svenska skola – ett vansinne

  1. Ulf

    Det förändringsalternativ som finns är enbart M,Kd och Sd regering om de ( främst M ) vågar kliva fram och verkligen ta ansvar för ny politisk inriktning.Annars fortsätter förslumningen av Sverige via övriga partier och nya överenskommelser som bromsar sunt förnuft och utveckling.De partierna måste tvingas bort,de släpper aldrig taget frivilligt,i synnerhet inte Löfven.S säljer som bekant sin själ flera gånger om enbart för att förhindra borgerlig politisk utveckling i Sverige.

    Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *