Ljuger Löfven?

Vad tror ni, ljuger Löfven för folket? Löfven har upprepat sagt att S ska knäcka gängkriminaliteten men alltid agerat åt andra hållet. 

Sverige har statsminster som trots år av “arbetsträning” fortfarande inbillar sig att han kan ljuga sig genom kris efter kris. Och när han blir påkommen med att ljuga, ja då svamlar han om det mest häpnadsväckande, flackar nervöst med blicken och börjar plötsligt prata om turordningsregler när det är våldtäkter som ska diskuteras.  

Gängkriminaliteten ska knäckas med samtal, lag och ordning. Löfven bjöd alla partier utom det parti som sett igenom hans lögner sedan länge. Av samtalen blev det noll och intet, och det förslag som accepterades åkte ut på utredning, hela 65 procent för att vara exakt. Utredning är nog Löfvens favoritåtgärd; att låtsas vara handlingskraftig. 

Moderaterna har nu granskat hur Socialdemokraterna agerat år för år vad gäller polisens budget och siffrorna visar att Stefan Löfven antingen far med osanning i sitt uttalande eller inte vet vilken politik hans regering har fört. https://www.aftonbladet.se/debatt/a/wPJVJ5/ljuger-du-for-folket-om-polisen-stefan-lofven

Min egen teori är att Löfven både far med osanning samtidigt som han inte har en aning om vad hans regering pysslar med. 

Löfven är statsminster som man slängt fram och sagt; kör så det ryker. Det var och är förstås ett misstag att han är Sveriges statsminster. 

Missförstå mig rätt, jag uppskattar Moderaternas uppvaknande, liksom Kristdemokraternas, men det duger inte längre med att de påpekar det vi fristående skribenter påpekat i åratal. De måste handla också. 

Moderaterna behöver tänka om. Jag har sagt det tidigare. Gör Moderaterna inget mer än att uttalar sig kommer de att gå en dyster framtid till mötes.

Tyvärr präglas dagens politiska ledarskap i Sverige av ett ytterst svagt gäng, eller som Per T Ohlsson, skrev i ev sina artiklar: Väx upp för helvete. Och frågan är om vi kan begära mer av Löfven, jag menar det här Löfvén i ett nötskal; ”Många döda försöker fly”. 

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1650&artikel=6052639

https://www.youtube.com/watch?v=_AJsinNjrKA


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Madeleine Lilja Rönnquist

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

8 tankar på “Ljuger Löfven?

 1. Ulf

  Löfven är genomskådad som notorisk lögnare av alla som har något eget vett i behåll undantaget de rödförblindade stackare som inte har förmåga att begripa bättre.Det säger väl ändå allt när man inom S och stödpartierna tycker att vi har en enastående statsman som regeringschef.Lööf och Sabuni håller med………..Fjamåt alla vi jöda kamjater….
  Lögnen och ljugandet som etablerad arbetsmetod.🤯🤯

  Svar
 2. Tomas

  Madelaine Jag tror inte att Du ljuger. Min bedömning är att Du är vilseförd och helt enkelt inte förstår bättre

  Svar
  1. Henrik Lilja

   Hej Jan-Ove! Vad du tror eller bedömer mig att vara hör inte hemma här, vi har olika synätt helt enkelt. Ibland är det enklats att bara bli ense om att man är oense. Mvh/Madeleine Lilja Rönnqvist

   Svar
 3. Jan-Ove Freidlitz

  Statsministern är en mästare att förhala. Det tar tid.

  Svar
 4. Carl den 12

  Käre Tomas, Madeleine är inte ute och cyklar………………..
  Moder Swea är som en cykel gjord utav frigolit.
  Det går inte cykla någonstans, med en cykel gjord utav enbart dåligt material och luft……………………………………..

  Calle som däremot önskar att verkligheten vore något annat år 2019💔

  Svar
 5. Pär

  Om ni tror att en politiker ljuger då tror ni att alla politiker ljuger

  Svar
 6. Berra Fors

  Stefan Löven är den största mytomanen och svammlare vi har sett i modern tid. Kommer inte mycket vettigt ur den munnen.

  Svar
 7. Carl den 12

  Om det ändå bara vore en politiker som ljög………………!!!

  Calle som tycker sig se att år 2019 är byggt på brustna svek och lögner och åren tät i följd innan det.
  Stefan står givetvis inte ensam ansvarig för att det har lett hit, men just nu så är det han.
  Och vi bör få denna sk “Socialdemokrat” att avsluta sin post.
  För varje dag som går så blir det bara ännu jävligare för moder Swea, att återhämta sig ifrån katastrofen och kaoset Löfven genom arbetsvägran försatt oss i…………..

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *