Skolan skolstrejkar för klimatet

| 2 december, 2019

Så har ytterligare en skola lyckats indoktrinera elever om “klimathotet”.  

Beväpnade med banderoller och affischer ville kyrkskolans mellanstadieelever få Trosas politiker att agera för en bättre miljö.

Ett femtiotal elever från Kyrkskolan i Västerljung hade samlats i Rönneboparken utanför kommunhuset i Trosa för att följa Greta Thunbergs uppmaning om att strejka för klimatet.

Utrustade med banderoller och affischer stod skolans mellanstadieelever i den nyfallen snö och snålblåst, med uppmaningar om vad kommunen skulle kunna göra för klimatet i Trosa. 

Det är precis så här det går till – indoktrineringen av barn sker i och understöds av skolan. Och nu ska de vilseledda barnen “lära” politikerna! Vart är vi på väg egentligen! Har alla vuxna lämnat walk over? 

“Greta Thunberg är vår förebild, hon har stått som vi gör här nu, och fryser”

– Vi vill också göra någonting åt klimathotet. Man kan plocka upp skräp och sätta upp solceller på alla tak så att man får mer energi och att äta upp all mat som serveras på lunchen i skolan, säger Oliwer Kenttä. 

Det här är vad vuxenvärlden lärt dem. På det här sättet ska man rädda en jord som inte behöver räddas. 

Det finns inget lättare att lura än barn. Projicerar man sedan ett dåligt samvete hos dem har man lyckats med syftet att indoktrinera ytterligare en generation barn. 

Ingenting förvånar mig längre. Aningslösa föräldrar och en okunnig skolledning har låtit sig förföras av Greta Thunberg så till den milda grad att de inte förmår att tänka själva. 

En sak är i alla fall säker och det är att de här indoktrinerade barnen blir impregnerade för gott. De kommer aldrig att byta åsikt. De kommer så småningom att formas politiskt och få en hemvist hos vänster- eller miljöpartiet och ägna resten av sina liv åt att spika plakat och fixa till banderoller och frysa arslet av sig under kalla vintrar. En förlorad generation helt enkelt. En till. 

Jan-Ove Malmgren
https://mobil.sn.se/nyheter/trosa/kyrkskolan-skolstrejkar-for-klimatet-sm5288459.aspx
Bild: SN

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *