Fel!

Fel! M tappar väljare därför att de fortsätter tro att det viktiga är att “markera” mot SD, om än så halvhjärtat. Banden till C och L låter sig inte helt klippas på något annat sätt än att M talar ur skägget och går all in i det nya blocket KD, SD och M.


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Madeleine Lilja Rönnquist

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

1 En tanke på “Fel!

 1. Ulf

  Fullständigt rätt,så länge M och Kristersson inte har modet att ta ställning mot c och L samt för sd,kd m kommer de att fortsätta vara ett mesigt icke alternativ.De har med all tydlighet inte modet att skapa ett nytt samarbete och därmed ett nytt Sverige,de är helt enkelt för fega inom M.Kanske de är nöjda med Löfven som statsminister samt med de små skit partiernas olika utspel och tokerier.Tamare framtoning än M finns väl inte……….

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *