Gävle-imamens son behaga skämta aprillo med svenska medborgare

Raad al-Duhan, son till Gävleimamen Abo Raad, ifrågasätter de anklagelser som riktas mot honom om att han är ett säkerhetshot och bör utvisas. 

https://omni.se/gavleimamens-son-ett-skamt-att-jag-utgor-ett-hot/a/1n00VW

Ett skämt? Jo jag tackar jag, hot om terror, radikalisering och rekrytering till en ideologi som mördar för att nå herravälde, är verkligen något att försöka förklara bort som varande ett skämt. 

Raad al-Duhan försäkrar, han är inte alls en profil som rekryterar, nej då. Att Raad al-Duhan och hans far som pekats ut som islamistisk ledare och som Säpo och regeringen vill få utvisade eftersom man anser att de utgör säkerhetshot, är väl också bara ett skämt. 

Vad som däremot helt säkert är ett skämt, är Sveriges hantering av islamister som utgör ett hot mot rikets säkerhet, inte bara är kvar i landet utan också släpps fria. Det är det enda riktiga skämtet här. 

Det handlar trots allt är personer som har varit i Sverige länge, ibland i 20 år, som tackar de oss på det här sättet! Det hela är mycket enkelt. Vi vill inte att de ska vara kvar i Sverige eftersom vi inte vill bidra till att folk blir torterade, mördare, radikaliserade eller utsatta för terrordåd i Sverige eller övriga Europa.

Skriver under nedan: Vi kräver att regeringen ska skydda oss…

Skriv under här


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Madeleine Lilja Rönnquist

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp