Även den som tycker synd om terrorister, borde ha ännu mer sympati för deras offer

Edward Nordén (infälld),

Medborgerlig Samling: Skrota migrationspolitikens önsketänkande och ersätt med förnuft

“Den irakiske försvarsministern som lyckades bli svensk medborgare och nu misstänks för folkmord är toppen på ett isberg. Det visar att Sverige inte är rustat för att urskilja terrorister, krigsförbrytare eller brottslingar från ordinarie asylsökande”, skriver Edward Nordén (MED).

Och så är det, Sverige har blivit ett land som härbärgerar terrorister, människor som den irakiske försvarsministern  misstänkt för folkmord och kriminella. Vi pratar ofta om dessa individer som ett hot mot rikets säkerhet men frågan är om inte det är svensk politik som är det? 

Det här hade kunnat undvikas om svensk politik inte låtit sig förblindas av känslor, känslor som genom olika drev uttrycktes av rödgröna aktivister. Genom deras så kallade kärlek har idag nästan tio gånger fler våldsbejakande islamister idag än för tio år sedan.

Vi vet att politiker som Annie Lööf, Stefan Lööf, Isabella Lövin m.fl inte velat eller vill vidta åtgärder som en gång för alla kan reda ut den här soppa. Tvärtom tvingas svenska skattebetalare med skattemedel till föreningar som inte ens borde existera på pappret, bidra till att terrorister kan bygga nätverk och leva gott här i Sverige.  Inte nog med det, rödgröna politiker gör allt för att vi ska betrakta och behandla terrorister som offer. 

Sverige och svenska medborgare har lämnats i sticket eftersom faktiskt ingen regering – varken borgerlig eller rödgrön – har haft kurage att ta till de åtgärder som är nödvändiga. 

Det är inte svårt att räkna ut vad det här på sikt kommer betyda för svenska medborgare. Så länge vi är ett asylland för allehanda krigsförbrytare, folkmördare, terrorister och andra kriminella, kommer vi tvingas leva med hot om terror runt hörnet.  

Sveriges svängdörr för dem som aldrig borde få kliva över våra gränser är alltjämt öppen; icke existerande gränskontroller och oviljan att se till alla som söker sig till Sverige också måste styrka sin identitet.  

Att tortyrmörda, våldta, korsfästa, halshugga och förslava människor för att de har ”fel” religion borde vara tillräckligt för att dra in någons medborgarskap för att denne anslutit sig till dem som tortyrmördar, våldtar, korsfäster och så vidare. Så är det dock inte inte i Sverige. 

Den aktivistiska debatten tar sällan hänsyn till att terrorister också skördat tusentals oskyldiga individers liv, stället ska allt handla om de islamistiska terroristernas rättigheter.

https://nyheteridag.se/medborgerlig-samling-skrota-migrationspolitikens-onsketankande-och-ersatt-med-fornuft/


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Även den som tycker synd om terrorister, borde ha ännu mer sympati för deras offer

 1. Carl den 12

  ABBA, Ted Gärdestad, Gyllene Tider, Thomas Ledin, Free Style, Adolphson & Falk, Lustans Lakejer mm.
  Tänk när man gick på disco och dansade tryckare till Bryan Adams “Heaven”.
  1986 dåvarande stadsminister blev skjuten i Stockholm och sedan följde skandal på skandal i riksdagen.
  Tiden däremellan var som ett vakum.
  2000-talet började det gå utför.
  2010 tyckte jag mig se att det eskalerade.
  2015 blev det riktigt märkbart att något verkligen har förändrats på gator, torg och på vagnarna i Göteborg.
  2019 undviker man gå ut om man inte måste.
  Snabbt handla innan man går hem ifrån jobbet och man går inte ut och handlar igen, om man glömt att köpa något och promenader på kvällarna är ett minne blott.
  När jag växte på 70-80 talet, så var Sverige något helt annat, man pratade om solidaritet och man brydde sig på ett helt annat sätt.
  I dag så undviker man att sätta sig vid någon, som önskar prata med en på vagnen pga ev konsekvenser.

  Calle säger inte att allt var bättre förr, men något har gått förlorar……………………………………………………………

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *