IS-återvändare gripen efter stort polispådrag

IS-återvändare misstänkt för grovt olaga hot, försök till allmänfarlig ödeläggelse och vapenbrott släpps på fri fot, misshandlar oskyldig timmar senare. Hade straffen varit högre hade han suttit häktad. Men lyssna på Ramberg och Bodström ni.

Lyssna inte på Säpo-chefen som säger att politiker varit naiva. Det är ju dumt, eller hur? Hur ska ni annars kunna rättfärdiga det Nya Sverige ni bygger? Eller försöka förklara att ni delvis såg flyktingar som nya väljare.

Men allt det här blir ju svårt när islamism och terroristers hot mot och i Sverige aldrig kan diskuteras utan att det högerextrema våldet ställs sida vid sida. Christer Mattsson, föreståndare för Segerstedtsinstitutet säger han är rädd för att nya högerextrema terrordåd kommer att ske igen. Igen? Var, här i Sverige? Eller syftar han på hela Europa? Det klargör han inte, utan han säger att “vi har en lång serie av mycket allvarliga terrordåd som har utförts av ensamagerande. De som har gjort det har framfört ett budskap i olika manifest som är väldigt snarlikt. Det är ett budskap om att det pågår ett folkutbyte, om att vita människor är hotade, att kristna är hotade och att européer är hotade.” Han har därför all anledning att vara rädd för att det kommer att hända igen.

Jag är också rädd, men i nuläget är det inte för det högerextrema våldet i Sverige jag är rädd för. Jag tänker inte heller i banor om ett folkutbyte eller att vita per se är hotade i vårt land. Däremot vet jag att kristna och judar förföljs och hotas i vårt land. Jag vet också att unga killar förnedringsrånas av gäng från problemområden, liksom att jag vet att med den senaste flyktingvågen 2015 har våldtäkter och otryggheten för kvinnor ökat markant.

Men som sagt, fortsätt lyssna på Ramberg och Bodström, när ni ändå håller på, bjud in Sarnecki också så får ni till ett riktigt bra verklighetsfrånvänt samtal om utvecklingen i Sverige.

https://www.gp.se/…/våldsman-gripen-efter-stort-polispådrag…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *