Två män ihjälskjutna utanför nattklubb i centrala Norrköping

| 5 december, 2019

Ny skjutning under natten till torsdagen. Denna gången klockan 1:20 i centrala Norrköping där två män i 40-45 årsåldern miste sina liv. Skjutningen ägde rum på Slottsgatan utanför en nattklubb. I första skedet så handlade larmet om att männen skottskadats men när polisen anlände så fann de den ena mannen redan avliden och den andra mannen svårt skadad. Den skadade mannen fördes till sjukhus där han senare avled. Polisen är dock väldigt försiktiga med att göra några kopplingar mellan skjutningen och nattklubben.

Ett stort område spärrades av och polisen har fortfarande ett stort polispådrag på platsen. De har säkrar bevisning i olika former samt förhört många personer som gjort iakttagelser vid skjutningen.
Under torsdagsmorgonen beslutade polisen att inleda en särskild händelse i ärendet, detta för att lättare utöka resurserna och få bättre samordning i ärendet. Polisen har ingen gripen och vill inte yttra sig om de har någon misstänkt för skjutningen. Polisen säger dock att de hämtat in en person till förhör men att personen inte är misstänkt eller målsägare utan ett typ av vittne.

Denna person fick lämna polisen vid 5-tiden efter förhöret var slut.
Polisen söker dock fler vittnen till händelsen och uppmanar personer som gjort iakttagelser att kontakta polisen.
Händelsen rubriceras av polisen som mord i två fall.
Vittnesuppgifter talar om att nattklubbens fönster gick sönder under skjutningen och att det blev panik bland nattklubbsbesökarna. Ett annat vittne talar om att det var fyra eller fem skott som avlossades och att det vittnet hamnade i chock och bara stod still.

Så hur står det till i vårt säkra och trygga land kan man verkligen fråga sig?
Är det så tryggt och säkert som det påstås vara?
För när man tänker efter så kan man fråga sig hur många fler som kunde skadats eller dödats i denna skjutningen. För när gärningsmän skjuter så att kulorna går in i en lokal där det finns människor så är det inte bara de tilltänkta offren som är i livsfara utan det är alla som var på platsen som utsätts för samma fara.
Så än en gång hur står det till med tryggheten och säkerheten i Sverige?

https://svt.se/nyheter/lokalt/ost/tva-allvarligt-skadade-i-skottlossning-i-norrkoping
https://www.expressen.se/nyheter/tva-allvarligt-skadade-efter-skottlossning/

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “Två män ihjälskjutna utanför nattklubb i centrala Norrköping

 1. Denny Karlsson

  Det finns bara ett sätt att markera nu, kräv regeringens avgång , ni släpar vårt land i smutsen och har fullständigt tappat kontrollen. Det värsta är att ni inte ser det själva. Jag förstår bara inte i vilken värld ni befinner er i? Nyval tack! Sätt in militär! Det är dags nu! Märk mina ord, det kommer snart . Har Ingen önskan att få rätt, men är övertygad att det kommer att behövas. Polisen behöver all hjälp. Silkesvantarnas tid är över. Det finns inget annat språk än hårt på nu. Jobbigt att ta in, jobbigt att inse. S med MP är en total katastrof. Jag känner en jättesorg över hur vårt land våldtas. Snälla alla 26 % S väljare , tänk för en enda gångs skull om. Våga se att deras politik med MP är en ödeläggelse för detta land. Löven avslöjade sig igår när han sa att M lämnar över taktpinnen till SD, lyssnade ni? Citat: det är inte bra för arbetarna, slut citat Det första man bör lägga märke till är Att S alltid lägger orden i munnen på arbetare ! Va fan menar karln? Jag är arbetare , och troligtvis du som läser detta också. Jag undanber mig S ” goda mans” attityd. Och bestämma vad jag tycker. Det finns ungefär 5 miljoner arbetare som inte röstar på S. Detta har och är synonymt med S styre. Visst har borgarna varit inne och vänt ett par gånger, men bara skapat skrubbsår på betongpartiet. Dessutom var Reinfeldt mer likt en S politiker än M. Vi kan raljera om ditt och datt. Nu måste vändningen komma, för Sveriges skull, för detta lands skull. Nu har samtliga S medier satt igång skrämselpropagandan , public service, tidningar, skribenter som använder de mest låga argument man kan tänka sig. Dom mobiliserar sina tillsatta tjänare överallt. I skolor, på universitet, i kulturlivet som dom äger, och överallt dom har möjlighet. Dom har dryga 20% av väljarna, men agerar som 95% . Jag vill inte ha en stadsminister som Självsvådligt gör sig till talesman för arbetare i detta land. Jag har som arbetare inte gett honom mandat för det. Han har glömt arbetarna som bott här i hela sitt liv, S och MP är mer eller mindre en gigantiskt katastrof för detta land.

  Svar
 2. Carl den 12

  Klockrent tack för det inlägget🙏
  Sverige är under attack !!!

  Calle hälsar alla politiker och PK anhängare att, VAKNA💤nu för HELVETE🙈🙉🙊!!!
  Riddare Natt & Dag🏇önskar korka upp sin dyra champagne och parta loss och fira avgång🍾

  Svar
 3. Carl den 12

  PS Glömde tillägga att S står för SVEK av SVERIGE och SVENSKARNA !!!

  Calle som drömmer sig bort ifrån, det Sverige Stefan varje dag 24 7 ihop med riksdagen🙊🙉🙈låter gå sönder💔

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *