Chris Forsne: Populister i alla länder förenen eder…

Står Sverige inför så komplicerade samhällsproblem att politiker väljer att, likt  författaren Terry Pratchetts berömda snäckart, bygga lager efter lager på sitt skal? Till slut kan den inte komma ut och svälter ihjäl i sitt eget hem. Och är det nya svarta då – populism? Som så ofta borde Sverige se vad som händer i Frankrike där de folkliga protesterna mot våld, migration, ekonomisk otrygghet nu rycker mattan undan ett politiskt etablissemang.

Chris Forsne

Ledarsidorna


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •