Ni kommer hit och får en fristad

| 7 december, 2019

Artikel av Madeleine från den 23 juni i år.

Det mest lästa inlägget här på vår nyhetssida sedan starten den 11 april 2018.

Varsågoda.

Jag är trött på män som ni: Ni kommer hit, får en fristad undan från det krig och terror ni hävdar ni flytt ifrån. I Sverige välkomnas ni av de “godhjärtade”. Många av er känner nog en lättnad. För andra inträffar något annat, ni våldtar stället.

Ni våldtar i grupp. Ibland är ni tre, fyra, fem eller så många som tio stycken. En flicka som var på väg till skolan kom aldrig fram. Hon våldtogs istället på vägen. Ett värnlöst barn som ni kastade er över. Njöt ni verkligen av den lilla flickans kropp? Eller var det makten som rusade? Vad som föregick i era hjärnor vill jag inte veta. Vad som finns i era hjärtan vet jag. Ni hade tur, och flickan otur. För i det här landet ses ni, precis som flickan, som offer för andra omständigheter och flickans trauma är redan bortglömt. 

Det händer inte alltid i grupp. Du som kom som ensamkommande 17-åring och som våldtog familjens dotter säger att det får man göra i ditt hemland. Är du i ditt hemland nu? Nu försöker du skylla på att ingen berättat för dig att det ör förbjudet att våldta i Sverige. ATT DET SKULLE VARA DITT FEL erkänner du inte alls. Du säger i Förvaltningsrätten att rektorer på skolorna är skyldiga att informera varje ensamkommande om vad som gäller beträffande sex och samlevnad i Sverige, det har ingen gjort. När det framkommer att du bott på andra ställen där det tydligt förklarats för dig vilka regler som gäller för sexuella relationer i Sverige, blir det tyst. Någon har i vart fall hjälpt dig med att säga att det är inte ditt fel. Du får våldta så länge ingen förklarar för dig. Ditt straff kommer aldrig bli ett straff. En reprimand i bästa fall: “Gör nu inte om det här igen.” 

Eller du kvinna som kom till Sverige från Somalia i hopp om ett bättre liv. Innan dess hade du könsstympat dina döttrar. Du sökte asyl 2015, 2018 togs beslutet att du, på grund av ditt grova brott inte hade skyddsstatus. Du hade tur, Migrationsöverdomstolen överklagade och menade att brottet inte var tillräckligt grovt för att du skulle uteslutas från skyddsstatus. Alltså får du stanna. Dina döttrar kommer aldrig kunna njuta av sin sexualitet. 

Som man från Eritrea kom du till landet som inte bygger några murar. Här fick du vänner.  Nu var ni fem, vilken lycka. En söndag bestämde ni er för att våldta ett barn. Nu är ni misstänkta för grov våldtäkt mot barn. I grupp våldtog ni henne. Lätt byte och en snabb tillfredställelse för er. Du och dina vänner kände er kanske som män? Män med ett antisocialt beteende som ert och ett kulturellt mönster av att kränka flickor är ert normala, men vårt onormala.  Ni behövde inte avhumaniserade flickan, hon var ändå ingen en människa för er utan ett kön vars uppgift var att tillfredsställa era lustar. Om era barn utsatts för samma sak, hur hade ni reagerat då? 

Det finns ett land som heter Kongo. Ni kanske har hört talas om det? I Kongo är det farligare att vara flicka än soldat. Våldtäkt, tortyr och förnedring används av som vapen – majoriteten av offren är barn. Ni kanske tror att Sverige är Kongo? 

En kvinna gör sig fin för en kväll på stan. Hon duschar, blåser säkert håret, sätter på sig det finaste hon har. Hon vill känna sig vacker och åtråvärd. Kvällen har varit bra men det är dags att ta sig hem. Hon går ensam genom staden. Vid en uteservering händer det som hon bara läst om, män som våldtar. Hon våldtas. Du som våldtar hånskrattar, dina vänner likaså. Hon flyr, en halvtimma senare våldtas hon igen. 

Om jag fick önska något så vore det att ni fick vandra genom stad efter stad, medan invånarna tyst betraktar er. Inga handhjärtan, inga öppna armar, inga refurgee welcome, utan bara en tyst betraktelse där ni får se den ilska och sorg ni förorsakat. 

Konsekvenserna av att vi medborgare aldrig får visa vår sorg är att era våldtäkter inte tas på allvar och det allmänna budskapet blir att våld mot kvinnor är en acceptabel kränkning av kvinnors mänskliga rättigheter. Det leder till ett fördomsfullt agerande. Man utgår helt enkelt ifrån att kvinnor ändå inget är nåt värt. Inte konstigt att kvinna efter kvinna våldtas. 

Istället pratas det om mänsklighet, värdegrund, allas lika värde i alla riktningar utom just till alla våldtagna kvinnor. Vi tvingas istället inskränka vår frihet på grund av “män” som ni. Vi tvingas att anpassa våra livsvillkor på grund av “män” som ni. Vi tvingas om och om igen läsa om hur kvinna efter kvinna våldtas av “män” som er. Jag är trött på män som ni. 


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

101 tankar på “Ni kommer hit och får en fristad

 1. Johnny b goode

  Tro mig de är inte “män”. Det ända dem gör är ljuga och sälja sig för att komma till Sverige. Tror du att en man lämnar sin syster och mamma i ett land med krig, snälla nån. De värsta är att de kommer hit och är inte äns nöjda, FYFAN!!! Jag är invandrare själv och tycker det har gått för långt, mitt blod kokar när sånt här händer, jag vill gå upp och göra uppror men tyvärr det är inte mitt land. Mitt land har levt med muslimer, vi känner dem väl, därför finns det inte en ända muslim där. Sverige däremot har fått smaka precis på muslimer och ni har fyllt ert land med dem??? Vafan säger jag. Vi som bott bredvid dem sedan islam skapades har inte en jävel hemma hos oss. Skärp er Sverige!! Snart kommer de som kommit att suga upp allt från landet och åka till bort.

  1. Adolf manberg

   Är det din syn så är du min landsbroder/syster.

   1. Per hamelin

    Ni Svenska man är Bara frustrerade för att få konkurrens i våldtagandet, Ni tycker inte om att inaveln blir uppfriskad???

   2. Patric fahlberg

    De e dax att införa dödsstraff ingen för vissa brott

   3. Maria

    Helt rätt sagt!! Även kriminella av alla slag har INGENTING här att göra.
    Dom bidrar iingenting bra ni det svenska samhället
    Min pappa kom hit från Italien som tonåring, han har alltid jobbat mycket,gjort rätt för sig och6 är världens bästa pappa till oss 4 barn
    Och varit gift med våran svenska mamma i 30 år
    Sådana personer behövs överallt, men såna som min pappa växer inte på träd
    Ut med packet!! Punkt.

   4. Veetena Rönnbäck

    Män har alltid våldtagit kvinnor. Speciellt i krig. Detta har förekommit o förekommer i alla kulturer. Mäns makt över kvinnor.

   5. Sara

    Tycker synd om det som hände mot flickan och önskar att den som gjorde det få sin straff .
    Men du få abslut inte lägga in nån religion i mitten hur vet du vilken religion har personen eller är du bara duktig och prata över muslimer man måste ha lite respekt kvar för andra också.

    1. Jens

     Äckligt att visa kvinnor tar sympati för islams smutsiga ras.

   1. Ove Edling

    Det som här har skrivits är hela sanningen om invandringens baksida, bara att beklaga hur det har blivit, hur kan dom tro att vi Svenskar kan axseptera hur dessa menniskor ( men) håller på med rån överfall på äldre, törs inte ta ut kontanter, rädda för överfall, våltäckter bränner bilar. Nu får det räcka tycker vi, nu får Löven sätta till med hårdhandskarna och se till att det blir ett slut på detta usla övervåldet i vårat fina Sverige .

  2. Yuppe

   Vad har det med muslimer o göra läs istället vad hon har skrivit vilka länder det handlar om och inte religon. Religon är nånting som är väldigt utbredd. Och dessa länder hon nämnar har ingetting med muslimer o göra utan människor som inte har ett hjärta. Jag har bott i Sverige 35 år är trött på folk som inte har någon fakta. Så fort en muslim gör något antingen är han en terrorist eller en våldtäktsman.när kristen gör något då givetvis utalar vi namnet. Kom igen vakna det är flicker kvinnor som utsätts. Du som utallar dig om muslimer eller religon över huvudtaget du är väldigt falsk fyfan skäms. Det dör tusentals människor varje dag så som barn och kvinnor i krig utnyttjande osv här kommer du.

   1. Toprak Cömlek

    Våldtäkt, terror, kidnappning, mord osv. Detta har skett i så många år och kommer att fortsätta. Det finns ingen botemedel på dessa hemska handlingar. Men vi kan hjälpas åt varandra att minska det eller förhindra dessa otäckta handlingar.
    Att människor drar in religion är absurt. Om du är en muslim, kristen eller jude spelar det ingen roll. Det finns ilska, vrede och brist på empati i alla oss. Det beror på vad vi tillför till våra religioner.
    Jag som muslim är en inte den bästa exemplet för Islam men jag är så jävla trött på människor som kränker och diskriminerar min religion. Det är så som den förr personen säger “så fort en muslim gör något dåligt då klagar ni på Islam” Men sen när en icke muslim gör något då klandrar ni inte deras religion? Varför?
    Någon som är modig nog kan svara på min fråga!

    Vänligen Toprak

    1. Py Eriksson

     Problemet är enbart ditt eget, de får GÄRNA kalla varenda “vit” gärningsman kristen, WHO gives a fuck? Men ni muslimer är så överkänsliga då fort er religion nämns,, undrar varför? Du som är så talför kan kanske berätta varför??

    2. Johan

     Det är en klar överrepresentation av våldtäktsmän i Sverige som är muslimer och nyinvandrade . Källa BRÅ .

   2. Aron

    Religion har detta allt med att göra kära ven… Om ingen religion fanns hadde inte onska varit på samma nivå.. Hjärntvättade över tro hadde inte spelats ut… Alla hadde varit i sina länder med harmoni.. Religionen det är det som är grunden till ondskan.. Att ni tror på något som skrevs 100-300 år efter Jesus död eller Allah eller vem det en nu är.. Är bara skratt retande… Så, ja om alla muslimer japp över en kant, slutade att tro så jä….. Mycket på sin religion så starkt hadde detta varit en annan värld idag.. Och det med hidjab eller hur det nu stavas var skriven av en svartsjuk profet… Sluta tro och gå efter böcker detta är 2019 förihelvette.. Och svenska staten är inte häller bättre med att (hjälpa så många) när de kunne inte ens se om sitt egna folk och pantionärer… Jag är inte Svensk häller men blir sur när man ser hur Sverige går till väga… Ni vet inget om sanningen.. Är allt för godhjärtade…Älskar alla meniskor som är inte hjärntvättade ingen rasist då jag flydde från min muslimska familj där min syster blev også stenad till döden för 9 år sedan.. Och Gris?? Vad är igentligen stora problemet med det?? Det är biljontals meniskor som har bevisats att det är inte så smutsigt djur? Vad är problemet,, varför tycker ni att gris är smutsigt?? Ko är väll også smuttsigt isf?!, och vad är det med hallalkött??? Nej, de är extrema med den tron asså,, går det att jämföra med Jehovas? min familj är psyco så jag flydde för att leva själv med min egna tro, som är hur menniskan är som person, man skall inte göra mot andra som man inte vill få gjort mot sig själv…
    skulle vart roligt om man kunde haft med min syster hit. Men hoppas istället att hon finns runt om där jag är istället

    1. Samuel

     Detta måste ju va den värsta kommentar jag någonsin läst. Orkar inte ens läsa halva. Om du ser till islam och kristendom så har de ett kärleksbudskap sedan att människor utnyttjar relioner för att vinna makt överandra och lura dem och förleda dem det är avskyvärt och anledningen att så många har svårt med religioner. Ty det är de som missleder som syns och hörs med tolkningar som är så främmande för den relion som de säger sig tillhöra att det vrider sig imagen på de som vet vad religionen står för. I bibeln står det tydligt vad gud tycker om detta och straffet kommer att vara synnerligen strängt för dessa. Att medvetet förleda guds barn är ett avskyvärt brott, dock tyvärr inte enligt lagen.

    2. Hampe med njurarna

     Du har inte fel när du säger att religion har något med det att göra. Sanningen är att religion har med de flesta grejer att göra men att säga att det är orsaken till att saker är fel. De flesta händelser man skyller på religion har andra motiv men det är lättare att skylla på religion efter som det är något som är samlat och folk köper. Sedan att kommentera på någons kost är lite att sparka under bältet.

   3. Morbid

    Konstigt resonemang för en måttligt begåvad invandrare som tycker att, bara för att tusentals av någonting, dör varje dag, då är det helt okay att åka till mupplandet Sverige och kräva skiten ur välfärden som SVENSKARNA byggt upp efter WW2?
    Jag förstår inte riktigt hur man tänker när man tänker som du. Men om världen vore perfekt i alla avseenden så hade jag säkert förstått varför det är din och din kompis rätt att ta hit problemen som för en vecka sedan var så otäcka att ni ”flytt” at… till Sverige bara för att stå i klungor i stadens centrum och ge er på allt och alla, bara ni är i fem gånger fler än dessa stackare som ni ger er på. Kom igen när fega ormar törs ge sig på likvärdiga…

   4. En som gillar fakta

    Mycket bra svarat. Och sant. Och kom ihåg! Alla är inte “dåliga” muslimer.

   5. Lena

    Muslimer/Islam är starkt överrepresenterade när det gäller våldtäkter, rån, misshandel, bilbränder m.m. Anser att de överhuvudtaget INTE har i åvrt land att göra! Tycker de kan fly till sina egna muslimska länder istället. Vill INTE ha dem här!

   6. S

    Men herregud vad svårt vissa har att förstå!
    Yuppe, “Så fort en muslim gör något antingen är han en terrorist eller en våldtäktsman.”
    Du har ju helt missat att utom-europeiska migranter, som från arabländer samt delar av Afrika (som t.ex Somalia, är enormt överrepresenterade när det gäller vålds och sexbrottsstatistiken.
    Och när de utför dåden i i Islams namn så är det klart att kopplingen till religionen är legitim.

    Det är extremt få dåd som utförs i kristendomens namn.

    Så läs på innan du uttalar dig.

  3. Blago Megaloff

   Det känns okomplett. Inte bara män. Även deras kvinnor våldtar det svenska samhället. Det handlar inte bara om sexuell våldtäkt förstås. De våldtar hela världen på alla möjliga sätt.

  4. Lila

   Detta var det sjukaste någonsin som jag läst.
   Jag trodde inte att det fanns då sjuka männinskor i det svenska samhället.
   Det som skrevs kan vändas om.
   Det är precis svenskar som har sjuka tankar som våldtar oss alla som kommit hit att komma undan elakheter från våra länder.

   1. Leif vogel

    Då är det kanske bäst att müslimerna blir kvar i de länder de har skapat så kan vi få sköta vårt land i fred

    1. Hampe med njurarna

     Du inser att Sverige smular sönder utan invandring?

   2. Lilian vesterlund

    Håller med Dig! Ytterst liten procent av invandrarna våldtar! Men rasisterna hjärnor är inte kapabla att fatta det eller så vill de onte fatta! För var skulle de då hitta näring för sitt behov att hata! Detta behov grundar sig egentligen i ett självhat över sina egna miserabla lovsval och avsaknad av kärlek och uppskattning av sina föräldrar.
    Eftersom det är MÄN som våldtar så skulle enl deras principer isf alla män vara våldtäktsmän! Därmed inte sagt att jag försvarar våldtäktsmän de borde alla brinna i helvetet!

   3. Bettan

    Lila.
    Då undrar jag varför du är i Sverige. ??? Det finns länder närmare du kunde bosatt dig i för att slippa kriget. Frågor på det. ???

   4. Jonas

    Lila,

    Jag har växt upp i Sverige. Född svensk och kommer från en riktig arbetarklassens familj. Första gången jag själv själv fick rösta på tradition att göra med stolthet och lägga rösten på socialdemokraterna. Det var första och sista gången.
    Mina kompisar och klasskamrater under uppväxten har en del från Uruguay och Chile. Turkiet, Gambia, Polen och en del från juggeländer. Sen har det varit en del från Iran mm. Deras föräldrar hade flytt till stor del av någon anledning så har de allra flesta av de som har gjort det såväl som de som har varit helt för att få ett nytt försök att utbilda sig och jobba. Produktiva medlemmar i samhället sedan 40 år tillbaka och och det var en stolthet att lära sig svenska så fort som möjligt. Det var ingen signalpolitik eller fri vård och tandläkare, bidragssystem som motiverad sysslolöshet. SFI på sina håll har haft inslag av det som görs på lektion är det produktiva inslag i eget sätt att få utrymme för att kunna sitta och hålla på med annat. Lärare som blivit hotade tvingas undervisa samma man dagen efter.
    Jag har ett antal år inom vård och omsorg och vill du prata våldtäkt så kan jag ge dig ett antal gånger i kontakt med utländska män som våldtar, till och med att en klient på 18-19 på papper och ungdomsvård han dömdes för att ha lockat ut en 12 årig pojke från samma hvb hem till en plats i skogen och där våldtagit honom. Jag har träffat en somalisk flicka som har blivit uppringd av sin mamma och resten av familjen. Mamman säger att hon borde ta sitt liv för att hon inte hade rätt att leva längre. Det hade kommit hem papper från polisen med en kopia på anmälan till den patrull som hittade henne liggande blodig nattetid. Det var två killar som hade lämnat henne så efter en brutal övetfallsvåldtäkt. Det stod i polisanmälan som mamman hade öppnat och läst.

    Tycker du att du har tillräckligt för att säga att svenskar har sjuka tankar och påstår att det är att jämföra med en våldtäkt på er som flytt hit så åk för fan hem till dit land. Det kan ju inte vara bättre för dig här.

   5. Hampe med njurarna

    Det är mycket riktigt, det är viktigt att se på statistik innan man gör några uttalanden. Intressant fakta, enligt brå är sexuella brott vanligare bland invandrare men bara bland de utsatta, bland de misstänkta är det relativt lika mellan alla grupper.

   6. Agnes

    Hela inlägget lyser av rasism och nationalism.
    Och de flesta kommentarerna är ju i samma stil. Alla “svenskar” tänker inte såhär, tack och lov. Lila lite som att alla invandrare är våldtäktsmän.

  5. Emad

   Helt rätt jag tror inte att dem vet va landet gör för dessa idioter den tjejen som blir våldtagen däras familj betala skatt för dessa idioter sjukt glömmer aldrig år 2000 när vi kom hit uppskattar detta landet med min blood allt kärlek till drabbade ❤️❤️❤️?

   1. P Eriksson

    En invandrare med empati. Du är unik, och vi älskar dig…

  6. Nani

   Vad är du för jävla idiot din korkade hundkäft. Jag är så jävla less med så fejka människor som du är. Alltid inleder ni era jävla skit snack med”jag är själv invandrare”. Who gives a fuck motherfucker???
   Om Sverige har fiender så är det bara ni jävla fega ignoranter, imbeciles.
   När så hemska händelser inträffar lyckas ni jävla idioter snedvridda fokuset. Alltid ska det vara personligt istället för sakligt. Hade dessa tragiska händelser varit mindre hemsk om de begicks av en svenskfödd???
   Håll käften och läs någon bok, sök kunskap istället för att skälla från höger och vänster om idiotiska argument. Världen kan gå under men det finns inget som intresserar er idioter än det estetiska : ursprung, hudfärg, religion,osv.
   Sverige behöver smarta, determinerade, optimistiska människor som förstår fördelarna med mångfald. Inte bara idioter som blir hotade av en tidningsrubrik

 2. Adam Cederblad

  Jag har faktiskt hört att de som våldtar mest är finnar, inte muslimer (även om de också våldtar en hel del).

  1. Dan

   Då har du hört lögner. Afrikaner och MENA-folk är värst, i den ordningen.

  2. Lumbardpunktering

   Kolla in BRA invandring och brottslighet från 2005 så ska du se att vem som än spred ut skämtet om finnars påstådda våldtäktsbenägenhet är gravt oinformerad eller kanske rentav lögnare. Kan dock inte utesluta en extremt mild ej i ögonfallande överrepresentation utan att gå genom rapporten igen. Fristående studier visar även att BRA tagit i rejält i underkant när det gäller observerade utomeuropeiska problemgrupper som beräknades vara nära på överrepresenterade femfaldigt. Hur mycket religion påverkar vet jag inte.

  3. Peppe

   Jag kom till Sverige som barn tillsammans med min mamma och syster från Senegal , Då hon var gift med en finsk man. Som 9 åring blev jag våldtagen av honom till jag va 15 år gammal hotade mig att folk skulle aldrig tro på mig på grund utav att han va så omtyckt av hela familjen. Fick så mycket skam. Idag är jag 37 år gammal har tre barn men säger aldrig att alla finnar är våldtäkts män. Fördomar är inte bra alla är inte lika danna.

  4. Annkki

   Finska kvinnor är mycket duktigare på att försvara sig själva. Dessutom så har faktiskt de flesta finska män en oerhörd respekt för sina kvinnor. Så det du påstår sig ha hört är svammel.

  5. Stefan Gustsfsson

   Fakta på det?? Nog något av det dummaste jag hört!! Fakta på att invandrare står för 90% utav sexualbrotten finns, varför ljuger du???

   1. Olle is månster

    Fakta på att dem som våldtar i antal flest i Sverige har Svenskt ursprung finns också min källa är BRÅ, vilken är din?

  6. Karlsson

   Jag tror de är samerna som våldtar mest

 3. David Fathi

  Sverige ska vara vaksam att inte tillåter att öppna friskolor för Muslimer.
  Det låter som att jag är rasist, men det är jag inte , eftersom friskolor har lärt barn hur ska dem hata andra som är inte muslimer och lära alka barn som ej muslimer att dem är otrogna hundar och att kämpa för Al gihad( kriga för islam ) !!!
  Vi som kristna flydde från deras förtryck.

 4. Yvonne Domeij

  Jag har blivit våldtagen flera ggr av en helsvensk barnläkare som barn. Jag var hans patient och han ordnade att jag blev fosterbarn hos hans bror så han kunde utnyttja mig. Min bok Trasdocka (ordfront 2006) skildrar detta. Jag har råkat ut för flera våldtäktsförsök, en arbetskamrat till en vän, en taxichaufför, en bekant till en grannfru och alla var helsvenska. Senast överfölls jag av en granne (också han helsvensk) men jag kom undan trots struptag och brutna revben.

  1. Stefan Gustafsson sgustav69@gmail.com

   Ingen påstår att inte Svenskar kan bete sig så. Men Statestiken över sexualbrott talar sitt tydliga språk!! Utlandsfödda å å förstagenerstions invandrare står för 90% utav detta. Beklagar det dom hänt dig??

   1. Anders Karlsson

    Vi har ett dilemma med statistiken över dömda.
    Alla vet att det är nästan omöjligt för en kvinna att få rätt mot en våldtäktsman om han påstår att det fanns samtycke. Ord mot ord. De som döms har antingen nekat trots teknisk bevisning eller genomfört brottet när kvinnan bevisligen inte kunde ge samtycke pga berusning eller annan drogpåverkan.
    Idrottsmännen på färjan är ett bra exempel. Där togs kvinnans promillehalt dagen efter in som bevisning för att det fanns en möjlighet att hon var nykter nog…
    De som åker dit är alltså amatörer.
    Det är sannolikt därför som det blir så få återfall i domstol.

 5. Tina

  madeleine,

  Din reaktion har inga realistiska grunder.
  Anser texten vara absurd ovetenskaplig och endast tyckande att män av annat härkomst än svenskar skulle vara mer våldtäktsbenägna. Jag har vetskap om svenska män som våldtäktsmän, en av mina kollegor från universitetet forskade i ämnet där hon typisk svensk blond kvinna hade blivit våldtagen av sin bästa manliga vän i sitt hem. Jag känner till flera fall där svenska män har varit inblandade i våldtäkter.

 6. Jean

  Vadå Kongo har nån hört att någon från Kongo har våldtagit nån här i Sverige? De t är ett kristet land inte müslim och de som gör allt våldtäkt är inte vanliga folk utan militär som inte ens kommer från landet kolla era fakta innan ni skriver om sånt ni inte vet och Kongo är 5 gånger större än Frankrike och den delen det pågår krig och ödeläggelse är i det nord västra delen där Sverige säljer vapen till rebeller Frankrike, Ryssland, Belgien,USA , Kanada och massor av andra länder är inblandade för vad coltan, diamanter,guld,colbalt etc… Och beväpnar och folk grupper från andra afrikanska länder för att döda ,våldta , förstöra och tyvärr är de flesta kongoleser idioter rädda för att dö istället för att kämpa mot dessa människor och de som gör blir dödade om inte från afrikaner, från européer.

 7. Tore Söderberg

  De är ynkryggar och inga män. De måste hitta lätta byten för att bättra på sin självkänsla. De är förmodligen usla på att tillfredsställa vuxna kvinnor, så det vågar dom inte. Då är enda alternativet att ge sig på ensamma unga stackars försvarslösa flickor så dom kan känna sig som män. Det enda rättvisa straffet är att de borde bli könsstympade själva.

 8. Najah Askar

  Jag blir totalt snopen och ledsen när jag läser sådana artiklar som handlar om sexuelltrakassrei eller våldtäkt.
  Som en utländsk tjej skäms jag över att de mesta våldtäkt brotten begås av utländska män.
  I mitt hemland är det förbjudet att våldta eller trakassera dessutom i Islam är det inte tillåtet att göra dessa brott. Vilket jag menar att det är individuellt beteende. Min önska är att lagen skärps mot våldtäkt brott.

 9. Adde

  Allt är Sveriges fel, politikernas FEL som förstörde landet med att släppa in alla utlänninga hit, vad händer då de känns att man är i Syrien Somalien dem ska få allt de slutar med bostadbrist dyrare att leva man kämpar för att klara allt när dem får allt, dem har ingen respekt kriminalitet, våldtäkt. Krona är så jävla svag varför??? Pågrund av detta naturligtvis. Vakna regering för fan i Österrike dem körde ut dem och dem som är kvar istället för att få 850eu i månad nu är det 300eu.

 10. filip

  Vidrig smörja du skriver. “Ni kommer hit och våldtar”. Son att det är det ska gör. Den stora majoriteten gör det inte. Men det tror du väl inte på helt insyltad i hat.

 11. Filip

  Vidrig smörja du skriver. “Ni kommer hit och våldtar”. Som att det är det ända de gör. Den stora majoriteten gör det inte. Men det tror du väl inte på helt insyltad i hat.

  1. Jona

   Hur många våldtäkter är ok från migrantera tycker du då lilla naiva människa med rosa glasögon?

 12. Hassan

  De idioter som älskar att sprida uppståndelse och hat i Sverige och användar de fraser som muslimer, jag vill påminna dig om att svensken inte är dum som du, och tro inte på allt du säger, för att han vet att sexuella övergrepp inte kan begås av muslimer.

  1. Olle is månster

   Det stämmer, men då kan inte korstågen utförts av kristna heller.

 13. Hassan

  De idioter som älskar att sprida uppståndelse och hat i Sverige och använda de fraser som muslimer, jag vill påminna dig om att svensken inte är dum som du, och tro inte på allt du säger, för att han vet att sexuella övergrepp inte kan begås av muslimer.

 14. Johnny

  Sålänge ett land har en tradition att utföra hemska gärningar på det motsatta könet så kommer vi aldrig vara säkra på att de som söker asyl från dessa länder kommer att eventuellt föra den tradition vidare här ochså.Visst har dessa ett ansvar att följa lagar och regler som gäller i Sverige men hur skall man kunna avgöra/veta vilka personer som kommer att bli laglydiga goda medborgare eller inte???

 15. voven

  Alltid tråkigt med denna typ av diskussion, hat växer hat.
  När ska vi lära oss att leva tillsammans med “andra” religioner?
  Sträck ut din hand och hjälp till istället, försök att lära känna din granne istället för att hata dem.
  Vakna upp i din mardröm och sluta att hata… jag lovar att du kommer att må bättre av det!!!

 16. Ozzy

  Hejsan. Detta är sanningen i dagens samhälle, att dessa män blir fler och fler tack vara den svaga regering för dem vill inte sätta stopp för invandringen hit. Jag är själv invandrare (adopterad )och verkligen hatar dessa folk som kommer och förstör för oss andra invandrare som sköter sig. Jag pratar av erfarenhet jag har umgåtts med 99% invandrare när jag var yngre, dem hade inget annat än kontroll och sex i huvudet, dem tom. vilket inte är ovanligt ha sex med sina systrar och våldta dem så att dem skall inte umgås med män inte känna sin sexuella balans, fy fan för er, detta har inte med muslim eller inte, majoriteten av sexuell brott är tyvärr invandrare ibland går jag på gatan och skäms för att ha utländskt påbrå.

 17. Jendrik Pérot

  Jag har flyttet på meg i minst 3 länder i löpet av mitt liv.. Men i alla tre har jag respektert det landets lover, dens tradisjon och språket. Der jeg flytter, lærer jeg meg språket och gjør allt jag kan för att passa riktigt inn. Det är inte så svårt! Tycker inte jag om det, får jag heller flytta igjen enn att göra skit här.
  Det är inte så svårt..
  Ett land ska inte ändras på grunn av andra som kommer Inn. Trivs inte eller klarar inte å anpassa seg så flytt heller tillbaka.

 18. Karin Nordlund

  Herregud så mycket rasism och så många fördomar hela artikeln dryper av! Det låter precis som att svenska män inte våldtar, vilket inte alls stämmer!
  Den stora majoriteten av manliga flyktingar våldtar inte, och den somaliska kvinnan du skriver om, hon som könsstympat sina döttrar, har säkert själv blivit könsstympad och har antagligen blivit hjärntvättad av hela samhället där hon växte upp att tro att det är det rätta att göra. För att komma åt problemet med de fruktansvärda stympningarna av flickor behöver man arbeta på bred front i de länder där sådant förekommer. Att smutskasta enskilda flyktingkvinnor hjälper ingen!

 19. Mimo.

  Mycket sanning i texten. Jag själv är invandrare och jag erkänner att majoriteten av oss invandrare hatar Sverige och föraktar svenskarna. Vi har mycket fördomar om dem. Det är sant och jag skäms för att vara invandrare. Men min plan nu är att återvända till hemlandet till mina naturliga rötter. Sverige är ett bra land men till svenskarna bara! Släng ut invandrare så blir Sverige bättre.. Tänk på att ju fler lämna Sverige desto fler invandrare kommer att våga göra samma sak.

 20. Terminator

  Min bästa tjejkompis blev våldtagen av tre svenska killar i flera år ,den ena galningen var hennes sambo som misshandlade henne och hon var hans ägodel. Han delade henne med polarna när hon väl tog sig mod och anmälde galningarna i Bollnäs då gjorde polisen inget, dom frågade har du bevis om inte då kan vi inte göra något. Men när det gäller muslimer i mina föräldrars hemland finns såna också och allt var okej tills krig bröt ut då kom det rätta ansiktet fram och jag krigade själv 99 för att stoppa deras terrorism så vi är knappast bästisar.

 21. Lennart

  Det är märkligt att slikt skit som denna artikel får komma upp i nyhetsflödet.
  Jag vet att det finns en viss bäring i några historier. Men detta är onyanserat hat mot stora grupper som inte kan försvara sig.
  Jag skäms nästan för att jag har läst, men jag reagerar och vidarebefordar inte slikt skit.
  Lasp

  1. Monica

   Omvärlden står å tittar på när diktatormännen för små krig i hemländerna för att få sin egna befolkning att fly. När de får sitt egna folk att fly så får diktatormännen behålla alla sina rikedomar det är en missaktning i form av rättsperson som har rätt till sitt samhälles sfär i form av arbete, sjukvård, skola etc. Det är på tiden att omvärlden säger i från och tar ut straffavgifter av dessa diktatormänn som landsförvisar sitt egna folk för att behålla rikedomarna själva.
   Det talas om närande och tärande, det är på tiden att alla de äldre som varit närande får rätt till en bra ålderdom och inte anses som tärande, de har jobbat å betalat skatt för att få en bra ålderdom. De tärande (invandrarna) som aldrig har varit närande i vårat samhälle får mer hjälp än de äldre som har tjänat till vår välfärd, det talas aldrig om vad den tärande gruppen invandrare kostar, men vad äldreomsorgen, sjukvård, skola, barnomsorg kostar de redovisas, dax att redovisa kostnaden för invandringen.

 22. AmazingJoey

  Spelar väl för fan ingen roll om det är utländska eller svenska som våldtar. Våldtäkt är fel vilket som!!! Vf hänga ut just utländska muslimer och afrikaner liksom wtf så jävla trångsynt och ytligt. Är detta nån jävla försök att. Det finns dåliga och bra muslimer precis som svenskar. Som om det aldrig skett svenska gruppvåldtäckter alls nån gång. Tycker detta låter mer som ett skevt försök att vinkla och uppmuntra hat mot utlänningar eller muslimer. Annars har våldtäkt ingen religion eller färg. Lika För jävligt fel vem som än våldtar. Och swisha!? Swisha för fan inte ett skit utan att den som skrivit denna artikeln klargjort vart dem pengarna bokstavligt detaljerat skulle gå till. Låter mer som lurendrejeri för att få snabba cash via ert naivitet. Snälla va mer källkritisk oavsett om det är artiklar för/mot vad som helst. Va inte naiva… Hatar och är emot våldtäkt. Men detta låter som en money grabber försök!

  1. Aron

   Du är trång synt som inte inser sanningen om uppväxten inför dessa meniskor.. Myck mér troligt att det är de som våldtar…

 23. Thomas

  Mer än 85% av våldtäkter gör de riktiga svenskar som våldtar i verkligheten, det är vanlig för alla invandrare runt i världen som sådana bedömningar.

 24. Invandrare sen 1990

  Jag tycker det är hemskt dem som begår våldtäkt vare sig om det är svenskar eller invandrare. Man kan inte säga att det är bara invandrare. Det skedde våldtäkter innan flyktingvågen. Svenska lagen behöver bli strängare 2-4 år är ett skämt däremot rånar du en värdedepå på 3 -10 miljoner du får över 6-10 års fängelse. Gå till Uae,Qatar,Bahrain,Saudi,Kina, Iran osv. Iran har hängning Kina avrättning, saudi halshugning.Dem har också våldtäkter men betydligt färre än oss här i Europa. Dem som väljer begå såna sjuka brott mot en annan individ oavsett bakgrund eller religion bör avrättas punkt slut. Det kommer ge ett tydligt svar till alla andra jävlarna som har tänkt eller vill begå ett brott. jag tycker att det har inget med religion o göra utan svarta får finns överallt inte bara i Asien eller Mellanöstern,eller afrikanska kontinenten.

 25. Caroline

  En av dom bättre texter jag läst.
  Skogen har mer träd än sexualförbrytare, det finns ett åt alla.
  Rep har vi också gott om.

  Vad vi däremot saknar är män av rätta virket.

 26. Ahmed

  En “svensk” stod och väntade på bussen och diskuterade med en invandrare som skulle köra bussen nästa pass. Av invandrarens förvåning så var denna lärare full och bajsat på sig. Är det så du som skriver vill att att en invandrare ska vara ? Samma busschaufför har en städfirma och i den här villan bodde en ung gift par och killens far “svenskar.” När busschauffören var inne i huset så såg han håll i väggen, knytnävsslag i kylskåpet och även på många dörrar. Är det så du vill att en invandrare ska vara ? De står mitt i stan och flörtar med tjejer tro mig det är bättre än vad de flesta svenskar gör. Gå till en club och observera hur en svensk gör.. han går runt och taffsar på var enda tjej i klubben. Lägg inte alla invandrare i samma hörn. Kolla på nyheterna, de flesta som har våldtagit tjejer och barn är svenskar. Glöm inte du kunde ha fött till en somalier det betyder inte att du ska göra dumma saker som alla andra gör. Det finns bra somalier och dåliga somalier precis som det finns bra svenskar och dåliga svenskar. Är du en bra svensk eller en dålig svensk ? Utifrån texten du precis skrivit så har du dömt alla invandrare och du är en rasist. Borde vi invandrare hata alla svenskar när vi ser de tafsa på våra systrar i klubben ? Borde vi hata alla svenskar när vi läser på nyheter när svenska män våldtar barn ?

 27. Linda K

  Haha underbart att se er batikhäxor försvara våldtäktsmännen och ta upp argumentet “svenska män våldtar också”. Ja det gör dom garanterat. Men det är inte systematiskt och utan skuld som detta sker. Inom islam är det okej att våldta icke-muslimer. De har alltså auktoritet från Gud att våldta våra kvinnor. En svensk våldtäktsman drivs oftast av psykisk sjukdom, säger ju ganska mycket om islam.

 28. Anders Ernlund

  I Spanien fick nyligen fem voldtäcktsmän 15 års
  Fängelse. Svensk lagstiftning och polisresurser
  Måste ses över.

 29. Tjej tjusaren

  Verkligen synd att det ser ut så här som den långa artikeln förklarar. Jag vill uttrycka ömsinthet för alla dom värst drabbade offren d.v.s. tjejerna även kvinnorna. Förhoppningsvis blir ni återhämtade och aldrig någonsin illa behandlade.

  Med närmare eftertanke så är avlånga Sverige ett väldigt vackert land, med flera as grymma fördelar exempelvis välfärden och allt överblivet är en enda bonus enligt mig själv.

  Allihop är nobla på sitt eget sätt skandinaver plus utlänningar. Men jag måste enbart rikta min uppmärksamhet, på bedårande kvinnor eller tjejer i det här landet. Ni är flera stycken tack och lov plus att ni är en läcker syn, det här kan ha sina nackdelar personligen så blir jag extra frustrerad eftersom att jag inte kan kommunicera med er då jag är mycket blyg av mig tyvärr för min egen del.

  Jag brukar få syn på glöd heta tjejer ute på stan eller offentliga platser. Vissa gånger iklädda frestande latex tjolar, liquid leggings och skinnbyxor, då kan jag bli otroligt desperat men inte överdrivet alltså tappa kontrollen och orsaka en våldtäkt.

  Det känns som en ära för mig när två stycken moderiktiga tjejer är dem kringstående i omgivningen. Nyligen gick det en sån ung modernt klädd tjej med sin yngre brorsa framför mig när jag var ute och spankulerade. Helt enkelt mitt budskap är jag som kille kan inte flippa ut och mörbulta tjejen enbart för att hon är sensuell.

  Själv så har jag bättrat på avhållsamheten i och med det låtit bli er tjejer. Jag kan inte fatta att det här är sant men jag har aldrig (raggat på en tjej) hittills. Jag har kommit fram till att jag är kolossalt osäker även att jag har ett väldigt allvarligt besvär med den biten.

  Sprid glädje inte förutfattade meningar!

 30. ThaOne

  Lol detta är halva sveriges befolkning, därför jag flyttat från det landet.

  Detta är nästan som en parodi artikel som hade kunnat vara med på ett fejk internet i em svensk version av Grand Theft Auto eller något, som brukar göra narr av samhällets idioti.

  Men ganska skrämmande när man läser kommentarerna hur efterblivna vissa människor är.

  Sen har hon mage att tigga efter pengar direkt efter artikeln… ? ? ?

  Undra vad hon hade sagt om det var en hemlös zigenare som tiggt pengar utanför konsum?

 31. Kalsson

  Först varde flyktingar ny är de invandrare
  Vilka är som våldtar .?
  flyktingar eller är de.
  invandrare.
  Som har kommit till Sverige någon gång på 1700talet
  Dom måste ha våldtagit bra länge.sverige
  Invandrare Hollandare finar normen italienare greker
  Yugoslover chilenare turkar. Ungrare kurder albaner är alla dess invandrare kurder våldtäks men? Tacka Sverige
  För att vi fick vara med bygga upp detta vackra land

 32. Roland ram

  Låt den Svenska kvinnan få vad hon vill ha, låt henne lida.

 33. Kenneth

  Kliv fram duttar, En stor fet smäll när det behövs. Värna våra kvinnor på ett respektabel vis. Grisar finns överallt.

 34. Robina Ansary

  Som svenskmedborgare, en muslim och invandrare och som jobbar som sjuksköterska på akutmottagningen för våldtagna har jag vittnat en hel del. Våldtäktsmän är våldtäktsmän och de har varken religion eller bakgrund som skiljer dem. En dag vittnar jag en polischef som. Våldtagit en stackars kvinna i nöd, annan dag en alkoholist, en annan dag är det taxi förare och värst av allt förälder som utsätter sina egna barn. Det är fel att stämpla en folkgrupp för detta och inte den individuella. Människan som gör fel. MR Ulf jag har fullt förståelse för dina tankar och själv klart är detta oacceptabelt. Men sådana tankar som ni har gör inte samhället till en bättre plats, utan skapar mer hat för varandra. Dags att samarbeta för att bekämpa sexuella övergrepp.

 35. Sofia

  Människor dödar,människor våldtar. Oavsett etnicitet. “Helyllet Anders”,som våldtog och dödade Ängla,Josef Fritzel,som höll en hel familj i galen otukt och förmaning,Michael Jackson,som med sin stjärnstatus kunde begå pedofili,Hitler dödade många..Listan kan göras låååång.

  Det som är Sveriges Akilles,är kanske att Sverige fortfarande är en naiv tonåring i paritet med andra länder…?
  Man ska tro gott om alla förvisso,men med förstånd.
  Jag varit verksam inom RK när den stora flyktingvågen 2015 kom. Bara att hjälpa människor som behöver.Men också stor trötthet av att se myndigheter,som Migration/Soc stå så handfallna,inte kunna sålla agnar från vete..

  Väldigt många människor behövde en svensk fristad. Inte allomgivet att de fick.

  Somliga av dem jag mötte,behövde inte Sverige.Utan bara ett ställe att uppehålla sig på.Liksom kanske tidigare ställen..De var mindre trevliga.Liksom säkerligen Anders Englund är en mindre trevlig person. Anders Englund kan leva vidare i Sverige hur länge han vill,tyvärr.Men en individ som kommit hit på flyktingstatus och begår brott här,borde väl enbart ,förutom klena lagen här – förvisas tillbaka dit hen kom ifrån (senast)? Våldsbrottslingar är ingen etnisk grupp. Men stör dem,bura in dem,kör ut dem..Gör allt för att göra deras liv mindre bekvämt.
  Utan våld.Den låga nivån,får stå för de låga?

 36. Sofia

  “Roland ram” ,är förövrigt nog ett berusat nättroll,ensamt och gravt överviktigt i sin stuga,vid sin dator.

  Är detta en seriös sida?Eller FB?

  1. Tjej tjusaren

   Jag tycker likadant som du Sofia. Han är sammalunda som våldäkts slödder med andra ord ett fegt och bortkommet fall. Tydligtvis så är han i behov av en uppläxning vad gäller orättvisa.

   Jag gissar på att det är en seriös sida, men ingen f.b.

 37. Drizzt

  Holy lord!!
  Vilken ignorans det finns.
  Har ni tittat igenom Sveriges historia? Ni talar om könsstympning, Sverige har haft kvinnoinstitut för kvinnor som ansågs lösaktiga för att dem njöt av sin sexuallitet. Det utfördes tvångssterilisering på dessa svenska kvinnor av svenska regeringen.
  Av dem jag känner som blivit utsatta för våldtäkt har det inte till största delen varit av män med utländsk bakgrund utan av våra egna svenska män.
  Där emot får en våldtäkt utförd av en utländsk man 200ggr mer publicitet än en utförd av en svensk.

  Vi borde alla tillsammans stå upp för kvinnor i vårt land, är du en del av det svenska samhället är detta Ditt land oavsett om du född här eller flyttat hit, vi lever alla här tillsamans! Ser du något , Säg något!!
  Regeringen och politikerna har fallerat som aldrig förr, det är upp till oss att hjälpas åt, bort med ALLA våldtäktsmän oavsett vilken bakgrund dem har!

 38. Janne Hansson

  Är det bara invandrare som våldtar,tror inte det finns även vita typ svenska män som också våldtar flickor och unga pojkar här i vårt lagoma land som tror sig vara ett så oskyldigt och skyddande rättstat. Tro inte att vi svenskar är några helgon.

 39. Gurra Svensk

  Precis vad vi svenskar gör och har gjort själva här i landet och dit vi åker. Känner så otroligt många tjejer som blivit utsätta för så många olika typer av övergrepp av svenska män. Dessutom känner jag väldigt många svenska men som åker utomlands och våldför sig på kvinnor. Till synes helt vanliga män som har jobb, barn en partner osv. Dessutom säljer vi vapen och utnyttjar fattiga delar av världen vilket leder till krig, våld, okunskap, fanatism osv. Detta ökar ju risken för att mer övergrepp på kvinnor och barn ökar när människor vistas i den typen av värld som skapas. Men allt det här vet nog ni alla redan. Frågan är bara när vi ska se oss själva i spegeln och göra något åt saken. Vill inte ens börja prata om hur illa vi svenskar behandlar jordens klimat och på så vis våldför oss på allt levand.

 40. Charlie Hedberg

  Varför gnälla!! Över 80% av Svearikes folk har ju röstat och godkänt folket som bestämmer att dessa MEN är välkomna hit med varmt hjärta.. Och eftersom dom får låga, kanske inga straff alls så kan det väl inte vara mer än ca 18% som tycker det är ett samhälle som är på väg att spåra ur..

 41. Käthe Löfvendahl

  Mycket bra skrivet!!
  Stämmer fullkomligt….
  Det finns också bra muslimer, naturligtvis. Alla är vi olika men också så lika.
  Det som gäller är att behandla andra såsom du själv vill bli behandlad!
  SÅ ENKELT.

 42. Cj

  Att inte Svenska politiker och folk i beslutsfattande positioner samt tyvärr väldigt många invånare inser hur “nyanlända” gör allt vad dom kan för att göra Sverige instabilt, och försöka få invånarna rädda och osäkra.
  Fler mord, våldtäkter, överfall, inbrott, stölder, anlagda bränder, skottlossningar, bomber och granater etc. än någonsin tidigare i svensk historia.
  ” nyanlända barn” och fanatiska grupper vill skapa en total osäkerhet i landet.
  Skäms på er, alla ni politiker och statligt anställda som KAN göra något åt problemet men INTE VÅGAR ELLER VILL.
  Förr i tiden var det trevligt och säkert att ta kvällspromenader i städerna runt om i landet.
  Nu är det många människor som inte vågar sig ut på kvällarna ….. Nyanlända är dom enda som känner sig säkra på gatorna efter mörkrets inbrott.
  Någonting är jävligt fel.

 43. niklas

  ja tyvärr är född här en rädd gå ut på kvällen är man . min vän kan inte höra dövvi måste kämpa för varenda krona vi får inga bidrag för än vi gjort av med allt står på bar bake? vsad jag förstår skriver bara nyanländ en nolla får alla bidrag. vi borde koma til rätta med sverige och ge dom som kommit hjälp sen stänga gränsen från i 40 år och få hjälpa dom som kommit hit inte tya in fler och fler sätta stopp för invandringen. vi är så dåliga ge klara tydliga vad som gäler här.sen blir jag skrämd man kan sverige svenne jävlel men inte till utlänningar. sen släng ut de terromistänkta imamerna inte vårat problem. vil inte ha terrorism mest. nog med ta in anhöriginvandring vi ska inte stå för deras lyxkostnader låt dom betla själva om dom vil lha in anhöriga den kostnaden är alldeles för hög. sen ge dom 7000 inga mer bidrafg låt dom städa och sen ge tillträde til lvårat svenska väldärds system låt dom städa 50% läsa svenska kämpa lite ställ krav på dom som kommer hot och svenstktext efter tre år om dom inte vil släng ut dom deras val och utlänska nvåldtäktsmän kastrera deras pennisar och sen skicka ut dom.

 44. Carl den 12

  Det är bara att ställa sig vid hållplatsen vid Brunnsparken i Göteborg och invänta verkligheten.
  Har oturen att behöva göra byte där emellan åt.

  Calle som ser att dom som har den riktigt jävla oturen, är svenska kvinnor i olika åldrar.
  Det har gått så HELVETETS långt, att dessa sk nya svenskar tar det för givet, att bara ta för sig av det svenska smörgåsbordet.
  Det här är inte ett Sverige för döttrar att växa upp i?
  Så min fråga till dig Stefan Löfven är:
  Ska vi låsa in döttrarna eller ska vi låsa in dessa nyanlända svenskar ???
  Hittils har regeringen visat moder Swea att dessa har “status” att få bete sig precis som dom önskar och kommer dessutom undan med det !!!
  Fd stadsminister Reinfeldt, var du medveten om vad du uppmanade svenska folket att öppna upp sin famn och hjärtan inför ???
  Fredrik, du bär skulden till att det finns döttrar som skadar sig själva, försöker att ta livet av sig, åker in och ut på psyket och förlorat lusten till att leva…………………..
  Stefan, hur länge tänker du fortsätta i Reinfeldts onda anda ???
  Och hur i HELVETE kan man få ut lön, för att förstöra och ödelägga ett helt land ???

Kommentarer är stängda.