WAHHABISMENS UTBREDNING BÖR OROA OSS ALLA

“Som ledamot i svenska OSSE-delegationen har Björn Söder (SD) agerat mot den extrema islamism som Saudiarabien sprider i västländer. Han varnar för att radikal islam sprids lättare i religiösa vakuum som i det sekulära Sverige.

Riksdagsledamoten Björn Söder har som ledamot i parlamentariska församling inom OSSE, Organisationen för Säkerhet och Samarbete i Europa, föreslagit att man borde uppmärksamma, fördöma och åtgärda den diskriminering av kristna som sprider sig i flera av organisationens medlemsstater. Hans resolution antogs som en del av slutdokumentet i församlingens session i Luxemburg.”

SAMTIDEN


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •