Skottskadad kvinna stoppade ambulans på Ingarö

| 8 december, 2019

Så har ännu en natt förflutet som har visat att Sverige inte är det trygga och säkra land det en gång varit.
En ambulans som var ute och åkte på Ingarö i Stockholms skärgård stoppades vid halv två-tiden av en kvinna under natten mot söndagen. Kvinnan som är i 20-årsåldern sade att hon blivit beskjuten och visade upp skottskador i en arm. Det var i samhället Brunn som händelsen ska ha inträffat. Polis tillkallades av ambulanspersonalen och kvinnan fördes till sjukhus för vård efter att polis talat med henne på platsen.

Kvinnan uppgav för polisen att hon blivit skjuten utomhus, men polisen utesluter inte att skjutningen skett i en bostad. Polisen sade vid fem-tiden på söndagsmorgonen att de har patruller på plats och försöker nu fastställa brottsplatsen. Och de håller på att förhöra boende i området. Polisen har inlett en förundersökning om mordförsök men ännu är ingen misstänkt för detta eller brottsplats fastlagen.

https://www.expressen.se/nyheter/kvinna-skjuten-hittades-av-ambulans-/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •