Johan Hakelius: Löfvens parti knyter inte an till sina väljare – det har bäddat för SD

“Stefan Löfven talar om bottenlös omoral, men i själva verket är botten synlig för alla som vill. Den består av regeringsmakten.

Man får ha överseende med att det blev en känslosam helg.

Att Centerns skrivbordsrevolutionärer skulle driva sig själva och regeringen in i väggen var oundvikligt. Ända fram till själva reträtten hade de inte förstått att frågan sedan länge slutat handla om huruvida Arbetsförmedlingen behöver reformeras eller ej — en reform behövs — utan om det uppenbart okloka i att göra det på det här stumt dogmatiska sättet.”

Johan Hakelius

Läs i Fokus


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

8 tankar på “Johan Hakelius: Löfvens parti knyter inte an till sina väljare – det har bäddat för SD

 1. Denny Karlsson

  Skit i AF nu!! Det är skitsaker!! Det händer mkt värre saker! Snälla rara Sveriges styrande, den är snart krig på gatorna! Sanna mina ord , vi behöver militär hjälp till Polisen. Smäll på de jävla svinen i tex Trollhättan nu. När f-n skall vi reagera? Vad väntar ni på Löven & company! Regeringens främsta uppgift är att skydda sin befolkning! NI gör INTE Det!! Det dröjer inte länge innan vi själva får försvara oss! Låt Tex Polisens insatsstyrkan ta hand om Tex Trollhättan nu! Ni har fullständigt tappat greppet!! Herregud vilka jäkla fega ledare vi har. Fattar ni inte ? Ser ni inte ? Avgå NU! Utlys nyval omg. Vem fan lägger sin röst på S och MP? Är ni fullständigt blinda och döva? Sätt hårt Mot hårt Nu! Situationsanpassat ledarskap måste ske nu! Jag är för ett fritt demokratiskt samhälle! Ni i S och MP lämnar över vårt land till kriminella nu. Sedan skyller ni på SD och Moderater, ni är vämjeliga hycklare. Ni i nuvarande regering bär ett gigantiskt ansvar för sista tidens händelser!! Sluta ge asyl, stoppa invandring, stoppa anhörig invandring. För fan ta hand om sörjan vi har redan, det är mer än nog, mkt mkt mer än nog. Era skattebetalare ger upp snart. Det handlar INTE om rasism !! Det handlar om att rädda Sverige nu! Detta är bara början Stadsministern ! Mobilisera militär och röj upp! Efter det kan den nya regeringschefen bygga på sikt. Vakna svenska folk! Du kan få ett exempel : Den sjuttonåriga flickan blev brutalt våldtagen av 9 !! Unga inte inrikesfödda !! hennes liv är förstört, hennes familj är förstörd. Detta är 1 av 8000 sexuella övergrepp som sker i år!! av vilka tror du? Fan, vakna! Sluta ljuga, Självklart hänger det samman med en vansinnig invandringspolitik! Gör ngt mkt snart! Jag är 61 år, och har troget betalt min jävla höga skatt, uppfostrat tre ungar, inte alltid så fett, ingen blev kriminell, inte mina fattiga föräldrar heller och inte deras ännu mer fattiga föräldrar. Sedan är vi tillbaka på 1800 talets, då många av mina vansinnigt fattiga släktingar begav sig till Amerika, inte ens dom blev kriminella! Håll käften statsministern och bihanget MP! Avgå !!

  Svar
 2. Björn Andersson

  Tack Denny för sanningens ord. Skulle vara mer av den varan. Svenskarna måste vakna någon gång.

  Svar
  1. Marie Lavbom

   JÄTTEBRA DANNY. DU HAR SAGT DEN SANNING SOM RÅDER I SVERIGE OCH DESS BEFOLKNING. LÖFVEN HAR BARA SIN EGEN MAKT OCH LÖN FÖR ÖGONEN.
   HAN SKITER I OSS MEDBORGARE.
   HAN VALDE HELLRE MAKTEN OCH TOG ABSVAR MED ATT BILDA EN HAFFSIG REGERINGEN OCH DESS CLOWNER. BARA TITTA HUR UTVECKLINGEN I LANDET HAR GÅTT FRÅN TRYGGHET TILL OTRYGGHET, VÅLD, KAOS, MMMMMM
   KRIS I SAMTLIGA KOMMUNER OCH LANDSTING MMMM.
   HAN VALDE MAKTEN FÖRE ALLT ANNAT. AVGÅ

   Svar
 3. Lars Estherson

  Vi är tusental som är av samma uppfattning
  Bra skrivet Denny ! Sanningen

  Svar
 4. Berra Fors

  Håller med dig fullständigt Denny. Kan inte ha uttryckt det bättre själv. Regeringen måste vakna nu och inse allvaret med det dom har ställt till med. Man är inte rasist om man värnar om sitt hemland. Detta vansinne måste få ett slut nu innan Sverige går åt helvete helt.

  Svar
 5. Carl den 12

  KLOCKRENT🙏

  Calle har inget mer att tillägga, förutom att det är riktigt fina grejer att det finns gott folk, som har sunt förnuft och är rädda om sitt moder Swea, befolkning och vardagshjältar❤
  Mina tankar går extra till er poliser, som gör ett grymt bra arbete i Trollhättan pga av en mastodont distansierat frånvarande regeringen sedan många många många år tillbaka💔

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *