Annie Lööf, känner du hur det liksom krackelerar nu?

Av | december 10, 2019

Strategin att isolera “ytterkanterna” fungerar inte längre: Hur känns det? Jag menar det har ju varit din enda strategi so far.

Isolering till varje pris samtidigt som du drivit igenom odemokratiska amnestier för en viss grupp asylsökande som inte har asylskäl.

Du ville ha allt du pekade på, inget annat dög. Du ville villkorslös kapitulation av svenska medborgare. För att försöka uppnå det använde du dig av aktivistiska politiker. Du ville bestämma, egentligen ville du bli statsminster men när det inte gick, ja då skulle ändå ha den politiska kontrollen på något sätt, alltså bildades JÖK.

Som politiker är du ohederlig och oansvarig. Svensk politiks okrönta Nej-drottning.

Du har aldrig haft viljan att ta ansvar, istället har du ägnat väsentlig tid åt ett förödmjukande och förödande politiska taktikspel.

Den skada ditt extremt narcissistiska politiska spel om makten har vållat Sverige stor skada, liksom allmänhetens tilltro till svensk politik. Det ligger nära till hands att prata om bibliska proportioner.

Du ville stå ensam i maktens centrum. Där skulle du inte sky några medel för att blanda korten så att du skulle få ännu mer makt. Ja helst, som statsminster.

Mest av allt, Annie Lööf kommer många att minnas ditt väljarföraktet. Det är det enskilt tydligaste budskapet du givit väljarna. Du har som ingen Anna visat väljarna att det spelar ingen roll vad de tycker eller hur de röstar, det ska ändå vara du som bestämmer hur politiken skall utformas.

Du har framför inbillat dig att du alltid kan skrämmas att de som väljer att rösta på SD skall ha klart för sig att deras röster ALDRIG i tiden kommer att räknas. Allt ska vara avhängigt vad DU tycker, vad DU gillar, vad DU Asner om invandringen, vad DU anser om miljön och så vidare. Din MORAL framför alla andras ska gälla.

Jag hoppas innerligt Januariöverenskommelsens fullständigt brakar samman. Och att du aldrig igen ges sådan makt du så ohederligt tillskansade dig.

https://www.expressen.se/…/centerpartiets-svarta-vecka-st…/…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

7 reaktion på “Annie Lööf, känner du hur det liksom krackelerar nu?

 1. Tomas

  Hur kommer det sig att Sverigedemokraterna både vill framstå som ett ytterkantparti samtidigt som de hysteriskt förnekar att de är det

  Svara
 2. Mikaela

  Tror inte att Annie känner hur det krackelerar då hon inte är i tjänst. Typiskt.

  Svara
 3. Gustav

  Skrivit detta i fyllen? Ovanligt många felstavningar. Håller dock som vanligt med om allt.

  Svara
  1. Henrik Lilja

   Varken jag eller Madeleine är någonsin på fyllan. Jag är nykter alkoholist sedan 16 februari 2016, och Madeleine har inte heller druckit en droppe sedan den dagen av ren kärlek.

   Felstavningarna beror på att hon haft bråttom och stressigt 🙂

   Svara
 4. Owe Nilsson

  Helt rätt hela artikeln.
  Hoppas att Annie Lööv försvinner från politiken.

  Svara
 5. Ulf

  Annie Lööfs tid som någon politiker med betydelse är för längesen över.Sveket mot borgerliga väljare och alliansen var sista spiken.Hon har fullständigt förbrukat det lilla förtroende hon ev hade.Ingen kommer att fästa någon vikt vid hennes åsikter framöver om hon överhuvudtaget återkommer.Ju högre man själv tycker sig sitta desto hårdare och högre blir fallet och det har hon verkligen förtjänat.Hon och c har förstört Sverige tillräckligt.Tack och adjö.Hoppas centern hittar tillbaka till en borgerlig politik och syn på vår verklighet med ny ledare som kan börja förtjäna nytt förtroende genom ord och framförallt handling.
  Nu vill jag inte höra fjamåt! när det i verkligheten går bakåt något mer 🙄

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *