Ebba Busch Thor är beredda att förhandla med SD i alla frågor

Av | december 10, 2019

Bra! Det här visar oss en politiker som agerar vuxet och med det politiska ansvar som behövs idag. 

Och till er som oroar er för att Hedi (överlevande från Förintelsen) som är mycket i media just nu för att skapa skrämselhicka angående SD, har rätt om SD, vill jag påminna om att det är en del av försöka skrämma andra partier tillbaka in i Värdegrunden. Och till er som oroar  för att personer som förnekar Förintelsen är mer benägna att dras till SD, vill jag påminna om att dessa dras nog snarare till S som som har öppet antisemitiska medlemmar (SSU Malmö). Antisemiter som har ljugit sig in i SD åker ut med huvet före, till skillnad från S där de inte ens fördöms.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/ebba-busch-thor-kd-vi-bidrog-till-att-losa-upp-knuten-kring-sd


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

En reaktion på “Ebba Busch Thor är beredda att förhandla med SD i alla frågor

  1. Ulf

    Ytterst positivt att någon politiker visar att vanligt sunt förnuft fortfarande är ett giltigt begrepp hos vissa.Att samtala och förhandla med andra partier är väl själva kärnan i att bedriva politik,det krävs för att skapa framdrift, så stor eloge till Ebba B T.👏🏻👏🏻😁

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *