I AB skriver 16 liberaler: “Ni kan vika ner er – vi lierar oss inte med SD”. Stackars Liberalerna!

| 12 december, 2019

FOTO: TT / PETER WIXTRÖM/ PONTUS ORRE / Sverigedemokraterna kommer inte att ingå i ett majoritetsunderlag tillsammans med Liberalerna. Det spelar ingen roll om Alliansens konservativa partier viker ned sig. Liberalerna kommer alltid fortsätta den borgerliga kampen mot nationalismen, skriver 15 liberala kommunal och regionpolitiker.

De menar att: “När ett parti grundat av nynazister kom in i riksdagen, stod Alliansens både liberala och konservativa partier enade om att inte förhandla eller samarbeta med detta.”

Och det här tror dessa 16 liberaler att de ska vinna väljarnas tillit och förtroende med?

Som förväntat lutar sig dessa 16 liberaler mot argument om en nationalism som “står i tvär motsats till den borgerliga positiva synen på handel, internationalisering och den fria rörlighet som skapar innovation och välstånd. En borgerlig regering ska därför inte samarbeta med eller luta sig mot Sverigedemokraterna.”

För att vara politiker i Sverige tycks dessa 16 liberaler vara väldigt grunt bildade inom svensk politik, eller så har det fullständigt gått dem förbi att SD är ett socialkonservativt parti. Det här med den så kallade nationalismen är tämligen uttjatat, och föresten vad är det för fel med att prata om landet som en nation?

Liberalerna tänker lika orimligt som de rödgröna. Vi får inte prata om nationen eftersom det för dem omöjliggör att betona invandrarnas rätt till sin kultur och samtidigt som de vill göra allt för att förneka majoritetsbefolkningarnas rätt till sin. Hur problematiska nationen/nationalismen än är, så har de varit grundförutsättningar för utvecklandet av den moderna demokratin. Men som de liberaler de är så vill de inskränka debatten till att handla om något som faktiskt inte existerar, nationalism ala Nazi-Tyskland.

De 16 liberaler skriver också att många har efterfrågat en kommentar från dem, hur deras parti förhåller sig i frågan. Det undrar jag verkligen om det stämmer? Liberalernas svar är dock tvärsäkert: ” … det ska aldrig någonsin ska råda något som helst tvivel om vår inställning mot antiliberala strömningar i det politiska landskapet.”

Jaha, så bra då tänker jag. Dessa 16 liberaler hoppas nog på nya väljare, men då tar de inte in i ekvationen att lag och ordning är grunden för att vårt samhälle ska fungera. För att vi ska uppnå det kan vi inte ha politiker som fortfarande tror att markera mot SD är en politisk fråga. Om de inte förstår det, borde de tänka på att de som drabbas värst av otryggheten som skapas av bomber, skjutningar, rån, mord, våldtäkter, bilbränder, andra våldsamheter och anti-demokratiska strömningar som islamism är övrig befolkning. Det är de människor som inte begår brott och som trots allt våld i samhället inte blivit lyssnade påg eller hörda av svensk politik. Men nu börjar deras verklighet tas på allvar och det av partier som SD, KD och M.

Dessa som blir påtvingande den otrygghet, osäkerhet och rädsla som svensk politik genom sin ansvarslöshet, ser nu en lösning i SD, KD och M. Tack och lov för det för fick L bestämma, ja då skulle vi gå en ännu mer oroväckande utveckling till mötes. Om vi börjar acceptera Liberaler som vill ägna tid åt att markera mot SD, accepterar vi också våldet, morden, skjutningarna, bilbränder, hoten, vandalism, attacker på blåljuspersonal, våldtäkterna och annan oro.


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

2 tankar på “I AB skriver 16 liberaler: “Ni kan vika ner er – vi lierar oss inte med SD”. Stackars Liberalerna!

  1. Ulf

    L är ett totalt meningslöst parti som lika gärna kan avvecklas utan att det skulle påverka Sverige det minsta.Enbart ett litet marginaliserat parti som skriker lite ibland för att inte helt glömmas bort.

  2. Carl den 12

    Och dom riktiga Socialdemokraterna har vi inte sett röken utav sedan året var 19………………………………….???

    Calle som tycker sig se, att det går åt helvete med hela åkeriet om vi inte kräver Stefans avgång.
    Sverige behöver en rejäl och stark ledare som lyssnar på sin befolkning, istället för dessa kriminella väljare✌

Kommentarer är stängda.