INSÄNDARE. Denny Karlsson: M, SD och KD ta på blåbyxorna nu. Det är ett helvetes svårt jobb som väntar.

Det måste väldigt snart tas beslut om hela rättssamhället, migration ( invandring, asylsökande anhöriginvandring och ekonomisk jobbinvandring) skattebetalarna betalar också pengar till föreningsliv direkt kopplat fundamentalister, Is anhängare. Är vi smarta tar M statsminister posten, SD justitie posten samt KD på Inrikes posten. Det bör göras oavsett antal röster.

Sverige Måste totalsaneras från ett totalt förfall. Troligtvis det viktigaste arbete ngn politiker har ställts inför. Sossarna äger samhällsstrukturen , dom har förgiftat detta land. Dessa partier Måste enas om ett fundamentalt baspaket, dvs. Migration, rättsstaten, försvar, sjukvård, skola och vi måste inse att miljö måste finnas med i basen. Sossarna gömmer sig bakom internationella konventioner, ett korrupt FN och vår egen grundlag. Vi Måste ändra regler och lagar , bryta konventioner som bara Sverige följer och dra ned på Miljarder som Sida sprider ut till vansinniga projekt. Minska bidragen till invandrare som är högst i världen. Utvisa vid grov kriminalitet, och kom aldrig tillbaka. Utvisa hela kriminella familjer och klaner. Höj straffen med 300% ( berör bara 1% av oss, dvs. brottslingar) Fängelse kläder, inga rabatter. En mördare kan oavsett tillvägagångssätt sitta inne tills dom är 90 år.

Sluta lägg miljarder på återanpassning då det bevisligen inte hjälper ett dugg. Våldtäkt bör innebära minst 20 år i finkan och kemisk kastrering. Det är dags att ngn väldigt snart pekar ut en helt ny vision för detta land. De invandrare som fattar våra lagar och värderingar och respekterar dessa, skall vi hylla och tacka för ni behövs. Men för fan uppfostra era barn, lär er svenska. Sedan får ni tro på vilken gud som helst, men pracka inte på andra dessa tokigheter. Demokrati ja! Frihet ja! Bedragare i alla dess former, bidrags fuskare skall givetvis straffas, det Finns ingen annan väg. Rasism NEJ! Men dölj inte vem som i huvudsak begår brotten i detta land, Göm inte detta faktum. Hyckla inte.

Det är läge städa upp 60 års vanstyre. M, SD och KD gör detta nu! Sträva inte efter partipolitiska poänger! Gör det för att rädda detta Land, rädda Sverige! Det måste till en tydlig samlad front för att lyckas. Det är mkt allvarligare än vi tror nu. Vet inte om nyval är möjligt, men börja samarbeta Nu!! För svenska befolknings skull, våra barn och kommande barnbarn. Ner med huvudet i axlarna, stryk detaljer och små löjligheter, ni har ett otroligt viktigt jobb framför er.

Denny Karlsson


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “INSÄNDARE. Denny Karlsson: M, SD och KD ta på blåbyxorna nu. Det är ett helvetes svårt jobb som väntar.

 1. Peter Kostin

  Jag lovar, en sådan regering kommer vi aldrig att få se. Blir den gamla alliansen tillräckligt stora kommer Ulf och Ebba att bilda regering med C och L. Och eftersom C ingår så kommer SD inte att få något inflytande. Det är mitt tips inför valet 2022

  Svar
 2. Denny Karlsson

  Vi saknar visioner i Sverige, att på riktigt skaka av oss den kollektiva skuldrustning framförallt S har satt på oss. Den värderingsmodell dom har bestämt. Det tragiska är att den får oss att må illa nu, väldigt dåligt, för att den hindrar vanligt svenskt sunt förnuft. Det mer tragiska är att enligt S finns det inga alternativ till deras sätt att förhålla sig till mänsklig respekt, solidaritet, jämnställdhet osv. Hela S etablissemanget skriker sig hesa nu och dom använder hela maskineriet ( press, public service som är så tydligt vänster orienterat , hela kultureliten, journalister inkl. Liberala dito, universitet mm. mm. mm. ) för att svartmåla, oss andra som inte delar deras världsbild i allmänhet och SD i synnerhet. Denna rustning ( läs kontroll) har S vårdat och putsat på i ca 60 år. Dom började på tidigt 60 tal och glömde inte att även de små skulle få rätt utbildning ( se barnprogram från 70 tal) i mitt tidigare inlägg som har brister vill jag bara peka på att ditt svar är just vad dom uppnått!! Vi vågar eller får inte ha visioner som sträcker sig utanför de områden dom har ” pinkat” in. De S tycker och har bestämt åt svenska folket är rätt, tycker man inte det är man rasist och i värsta fall nazist. Det begås nu från S ägda samhällsstrukturen namn ren falsk propaganda , lögner och i vissa fall förtal mot enskilda, en slags desperation. Jag kan bara hoppas svenska folket nu ser vad som händer och lägger sin röst på en ny regering i första hand , förhoppningsvis stark och kan enas om de mest fundamentala. Alliansen i all ära, nen de åstadkom bara skrubbsår på S kolossen. Dom tog periodpaus och insåg att Reinfeldt i stort sätt skötte Sverige som dom själv hade gjort. Det behövs ingen ny allians , då L och C liksom avslöjar sina avsikter, dom nöjde sig med en seg groda i gottepåsen S sträckte fram, den smakade fan dessutom. Nej tack dom kan hålla sig utanför , L är mest förvirrade. MP har sålt sitt kall, mer intresserade rida på storebrors axlar , och leka statsmän/kvinnor . Storebror tycker det skaver rätt jävligt på axlarna nu. Jag tror ingenting , tro är ett vagt ord. Jag ser en stor sorg, en uppgivenhet över regeringens flathet och skylla ifrån sig mentalitet. Våra styrande löser inte av det, dom har inte förmågan för i S maktens sfär vågar man inte går ur sin rustning. Släpp loss visioner, se nya lösningar än de gamla S dominerade lägsta nivåer. Vi får inte hoppa över 50 cm för då kan dom andra barnen bli ledsna. Vi låter våra invandrare som kanske hade drömmar och förhoppningar slussas in i samma rustning, inga krav, inga motprestationer, inga mål och utmaningar. Storebror har redan tänkt ut allt, ni får allt från start. Så har vi bestämt i detta land. Följer du inte våra lagar, respekterar våra värderingar, vår kvinnosyn ( den är inte perfekt, men bättre och mer jämlik än där du kommer ifrån) då tycker vi synd om dig och förstår att din världsbild är annorlunda. Vi ber om ursäkt att vi kanske inte var riktigt tydliga mot dig. Om vi i Sverige skall göra landet säkrare, tryggare, och generellt mkt bättre, måste vi alla bryta en S dominerad världsbild och vi kan vara och bli mkt mkt bättre . DÅ gäller det att ( förlåt) inrikesfödda som BÄR detta land genom hårt arbete och världens högsta skattetryck,är världens generösaste flyktingmottagarland ,ger de högsta bidragen , ger bort sina platser i bostadsköer, också ges utrymme våga gå på gatorna, skicka sina barn till skolan utan att bli rånade, slippa hämta sina våldtagna döttrar på akutmottagningar, slippa se sina gamla föräldrar bli bestulna på allt från utländska stöldligor, slippa bombdåd, slippa ungdomsgäng som tar över gator och torg, som förnedrar poliser och genom det alla oss andra. Det finns inget läs inget tålamod kvar oavsett vad S och MP kommer använda för förklaringsmodeller för att snacka bort rent jävelskap , hat mot svenskar som tar emot dom, och för fan på riktigt S och MP sluta nu att förnedra oss alla som bor här. Vi är andra klassens medborgare, vi är inte rädda för nya svenskar, vi är rädda för vart er politik för Sverige! Ni är helt blinda för den nya och mkt obehagliga stämning som råder nu. Därför måste ni för Sveriges skull bort från all tänkbart inflytande i detta land. Därför tycker det jag det enda rimliga alternativ till er, skulle kunna vara M, KD och SD i ngn konstellation. Jag sa blåbyxor på, det blir ett jäkla jobb, svett och tårar. Alternativet blir en mkt grå, en mkt röd ett splittrat segregerat och kriminellt Sverige. En vision som inte sträcker sig över S tillåtelse, ett kollektiv i en dyster värld. När folk går och röstar nästa gång, tänk er ideologi … sunt förnuft, ert egna surt förvärvade sunt förnuft. Vill vi vara tänkande människor som har vårt eget öde i händerna, som nysvensk vill jag visa vad jag kan, vad jag kan bidra med, lära mig svenska , försöka förstå att här finns värderingar jag inte är van vid, men jag är inte dummare än att jag måste acceptera Sveriges lagar, inte min familj eller klans lagar. Jag som nysvensk skall inte mötas villkorslöst , utan motprestationer. Jag måste vara fatta att all typ av brottslighet renderar kraftiga konsekvenser och i värsta fall utvisning. Jag hämtar min familj när jag har ett arbete. Jag välkomnas, för att jag behövs, men det är inte på mina villkor bara. Jag behöver inte möta rasism.Jag tänker trots svårigheter att landets räddning är ett gigantisk storstädning av Sverige, där det stora unkna, tunga S väldet i hela samhällsstrukturen målas om. Inte som dom mest galna och hysteriska vänsterjournalister skriker om till svart!! Nej tack det finns bara i er fantasivärld, vi andra 70% inser att det räcker med att ta bort färgen rött ur politiken, men som bilfärg duger den. Vad sägs om lite hav och himmel färg, borde inspirera folket från dystra tunga själar, till nytt hopp, nya visioner bortom horisonten. S predikar prästernas ord från 1800 tal , håll dig till läran. En miljon svenskar hörsammade inte det utan att ha mer än kläderna på kroppen , lyckades för det mesta i ett nytt land, utan bidrag , utan bostad , dom allra flesta fick en liten bit jord fritt , väldigt väldigt få blev kriminella. Det handlar inte tycka synd om nya svenskar, det handlar inte ge stora bidrag, snälla rara S er politik är ” snäll” enligt er värderingsmodell , inte om man skall känna stolthet, slippa kämpa , ha ngt att eftersträva , några motprestationer. Er politik har gjort svenska befolkningen medberoende i er maktberoende, som alltid föregåtts av missbruk. Ni underskattar och ser ner på folks kraft, den enskilda människans otroliga förmåga att vara förändrings benägen. Ni är och självsvådligt tagit på er en god mans roll. Där ni har rätten bestämma över folks huvud. Ni är passé .

  Svar
 3. Ulf

  Hoppas verkligen att M,Kd och Sd har de visioner som krävs för att bygga upp ett annat Sverige ,och ta tillbaka landet och framtidstron,innan det är helt försent.!!

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *