”Ofarligt” enligt Aschberg – stannade hemma när Lamotte blev rånad

| 14 december, 2019

Bild: Yvwv Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0/Nyheter Idag/Faksimil Facebook

“I en krönika i Aftonbladet skrev publicistklubbens ordförande Robert Aschberg att Joakim Lamottes livesändningar från olika platser i landet är ofarliga. Men när Lamotte bjöd in Aschberg att delta i hans livesändning från Trollhättan dök han inte upp. Under sändningen blev Lamotte hotad, misshandlad och rånad på sin utrustning – trots att polisen var på plats.” 

Nyheter Idag


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

1 En tanke på “”Ofarligt” enligt Aschberg – stannade hemma när Lamotte blev rånad

  1. Anna Knutgård

    Ja exakt. Och till råga på allt har Aschberg ca en vecka sedan lämnat ut Lamottes mobilnummer på internet så att Lamotte blev nedringd. Och kontaktat arbetesplatsen där Lamottes fru jobbar då han var på jakt efter numret. Jag hittar också idag på sajten ttela.se info om att ordningsvakter o väktare tydligen ska sluta patrullera Kronogården från o med nu för att det är alltför riskfullt att patrullera där enligt Arbetsmiljölagen. Kan sådana beslut fattas från en dag till annan? Men polisen lär väl vara där vid behov.

Kommentarer är stängda.